Κουζίνα που μυρίζει παράδοση και πιάτα που μοιάζουν να έχουν βγει από την κατσαρόλα της μαμάς, το εστιατόριο Φιλίππου λίγο θέλει για να συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής. Στα τραπέζια του θα δείτε συχνά και γνωστούς Αθηναίους να απολαμβάνουν επιλογές από τον πλούσιο κατάλογο που περιλαμβάνει μαγειρευτά, της ώρας, ψάρια και σούπες.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ