ΤΑΙΝΙΑ

Jack Reacher: Ποτέ μη γυρίζεις πίσω

ΟPEN 21.00

Ο πρώην αξιωματικός της στρατιωτικής αστυνομίας Τζακ Ρίτσερ επιστρέφει στην παλιά του βάση για να ξεδιαλύνει μια σκευωρία που έχει στηθεί εις βάρος της ταγματάρχη Τέρνερ. Οι δυο τους μαζί με τη 15χρονη Σαμάνθα ξεκινούν μιαν άνιση μάχη απέντι σε μια σκοτεινή εταιρεία πολεμικού υλικού. Σκηνοθεσία: Εντουαρντ Ζούικ. Με τους Τομ Κρουζ, Κόμπι Σμάλντερς, Ντάνικα Γιάρος. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2016 (118′) ***

ΕΚΠΟΜΠΗ

Εκτακτο Live News

Mega 23.00

Η ενημέρωση των τηλεθεατών γύρω από κάθε νέα εξέλιξη για τον ιό COVID-19 που έπληξε και την Ελλάδα, οι απόψεις και οι ψύχραιμες αποτιμήσεις των ειδικών, τα δεδομένα σε διεθνές επίπεδο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή ψηλά στην ατζέντα του ενημερωτικού τομέα του Mega. Με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

ΣΕΙΡΕΣ

Στο παρά πέντε

Mega 20.50

Ο κλοιός αρχίζει να σφίγγει επικίνδυνα γύρω από τους πέντε, ενώ εκείνοι συνεχίζουν ανυποψίαστοι τη ζωή τους. Ενας ένας εντοπίζονται από το καινούργιο τσακάλι. Οι πληροφορίες του Αλέξη για την εμπλεκόμενη εταιρεία φάνηκαν χρήσιμες και οι πέντε οδηγούνται κατευθείαν στην τωρινή της έδρα, που δεν είναι άλλη από ένα οδοντιατρείο. Ενώ η παρέα αποσπά πληροφορίες από τον οδοντίατρο, συγχρόνως με έναν καλό καθαρισμό, η Θεοπούλα θα είναι το δεύτερο θύμα των κακών…

Η εξαφάνιση

ΕΡΤ1 00.15

Η αλήθεια αποκαλύπτεται. Μαθαίνουμε πώς ξέφυγε η Aλις από τον απαγωγέα της, τους λόγους που επέστρεψε και τι την έκανε να διαπράξει μια τόσο φοβερή πράξη. Ως συνήθως όμως, η αλήθεια είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό,τι φαντάζεται κανείς και έχει πολύ πιο σοβαρές συνέπειες. Το 2016, ο Ζιλιέν παγιδεύεται σε αγώνα κόντρα στον χρόνο, ακολουθώντας τον απαγωγέα της Αλις και της Σοφί από τη Γερμανία μέχρι τα βουνά της Ελβετίας. Το ρολόι χτυπά, καθώς κλιμακώνονται η ένταση και η αγωνία μέχρι το τελικό φινάλε.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Εποχές και συγγραφείς

ΕΡΤ2, 21.00

Ο Αντώνης Φωστιέρης, από τους νεότερους ποιητές της γενιάς του ’70, κατάγεται από την Αμοργό και γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953. Σπούδασε Νομικά στην Αθήνα και Ιστορία Δικαίου στο Παρίσι. Από το 1974 ώς το 1976 εξέδιδε και διηύθυνε το περιοδικό «Η Νέα Ποίηση». Εχει μεταφράσει τις «Συμβουλές σ’ έναν νέο ποιητή» του Μαξ Ζακόμπ. Ποίησή του περιέχεται στα «Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας» της Γ’ Λυκείου, έχει μελοποιηθεί από τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Θανάση Νικόπουλο, ενώ έχει περιληφθεί σε πολλές ελληνικές και ξένες ανθολογίες.