Τα σοκολατένια αβγά τα οποία παρουσιάζει ο Pierre Herme αλλά και αρκετές «σοκολατερίες» στο Champs Elyseé, τη Faubourg St. Honoré, την Avenue Montaigne, μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης. Οι διαδηλώσεις των «κίτρινων γιλέκων» συνεχίζονται (ίσως όχι με την ένταση των προηγούμενων μηνών) παρά τον Covid-19 οι κάτοικοι της Πόλης του Φωτός είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι για όλο αυτό που συμβαίνει γύρω τους. Oι pastry chefs όμως «γεμίζουν» τις βιτρίνες μικρών και μεγάλων ζαχαροπλαστείων ή τα «corners» τα οποία βρίσκονται μέσα σε ξενοδοχεία που είναι ακόμη ανοιχτά με τα πλέον ευφάνταστα Easter Eggs. Τι λέει λοιπόν η «μόδα» για τα σοκολατένια αυγά αυτή την εξαιρετικά δύσκολη εποχή που διανύουμε; Τα αβγά είναι τη φετινή σεζόν… ανοιχτά. Μοιάζουν δηλαδή με κλουβιά πουλιών. Υπάρχει ένα κενό στο κέντρο του αβγού και γύρω-γύρω «γραμμές» που μοιάζουν με κάγκελα. Στη μέση υπάρχει ένα πανέμορφο εξωτικό πουλί, κατασκευασμένο από πολύχρωμο γλάσο και αρκετή ζάχαρη. Η σοκολάτα είναι μαύρη. Υπέροχη, black chocolate.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ