Η erwtensoep (μπιζελόσουπα) θεωρείται μία από τις σπεσιαλιτέ της ολλανδικής κουζίνας. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι φυσικά ο αρακάς που ανακατεύεται με διαφορετικά είδη χοιρινού και καπνιστού λουκάνικου μαζί με πατάτες και άλλα λαχανικά. Συνηθίζεται οι Ολλανδοί να την τρώνε την Πρωτοχρονιά αλλά και τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ