Ολο και περισσότεροι παραγωγοί σε ευρωπαϊκές χώρες καλούν τους πολίτες να τρώνε περισσότερα τρόφιμα που υπάρχουν σε πολύ μεγάλη επάρκεια και υπάρχει κίνδυνος να χαλάσουν ή να πεταχτούν. Το μεγάλο πρόβλημα για τους παραγωγούς είναι ότι επειδή τα εστιατόρια και άλλα καταστήματα εστίασης έχουν κλείσει υποχρεωτικά λόγω της πανδημίας έχουν μείνει μεγάλες αδιάθετες ποσότητες συγκεκριμένων κατηγοριών τροφίμων, κυρίως όσα διετίθεντο σε εστιατόρια και μπαρ.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ