ΤΑΙΝΙΕΣ

Πέντε χιλιάδες ψέματα

MEGA, 24.00

Buddy movie κωμωδία, με τον Αλέκο Τζανετάκο και Γιώργο Κωνσταντίνου να αναζητούν ένα αρχαίο αγαλματάκι για λογαριασμό ενός συλλέκτη (Διονύσης Παπαγιαννόπουλος). Σε σκηνοθεσία Γιώργου Κωνσταντίνου. Παραγωγή: Ελλάδα, 1966 (99′) ** ½

Baywatch

ΣΚΑΙ, 02.00

Οι περιπέτειες μιας ομάδας ναυαγοσωστών που θα αναγκαστούν να συνεργαστούν στενά προκειμένου να ξεσκεπάσουν μια εγκληματική οργάνωση που διακινεί ναρκωτικά και απειλεί το μέλλον της παραλίας τους. Κινηματογραφική εκδοχή της διάσημης τηλεοπτικής σειράς με τους Πάμελα Αντερσον, Ντέιβιντ Χάσελχοφ, οι οποίοι μάλιστα κρατούν μικρούς ρόλους δίπλα στους κατά πολύ νεότερους Αλεξάντρα Νταντάριο, Πριγιάνκα Τσόπρα και Ζακ Εφρον. Επίσης εμφανίζεται ο Ντουέιν Τζόνσον. Η σκηνοθεσία είναι του Σεθ Γκόρντον. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2017 (111′) **

ΣΕΙΡΕΣ

Madame secretary – Η κυρία υπουργός

ΕΡΤ2 21.00

Μετά τον θάνατο του πατέρα του, η οικογένεια του Χένρι αποκαλύπτει κάποια μυστικά που είχαν αφήσει ανοιχτές πληγές. Ειδικά η αδελφή του Μορίν κατηγορεί τον Χένρι ότι ακολούθησε τον δικό του δρόμο, κάνοντας τις δικές του επιλογές, καθώς και ότι αγνόησε τις ανάγκες της πατρικής του οικογένειας. Οσο η Ελίζαμπεθ βρίσκεται μακριά από το γραφείο λόγω της κηδείας, ο Ράσελ αποκρύπτει σημαντικές πληροφορίες από την ομάδα των συμβούλων της στο υπουργείο Εξωτερικών.

Πενήντα πενήντα

Mega 22.00

Η Ναταλία, κόρη του Νικηφόρου και της Ελισάβετ, παντρεύεται! Ο Νικηφόρος (Πέτρος Φιλιππίδης) μόνο στη σκέψη του γάμου της έχει πέσει να πεθάνει. Η τεράστια αδυναμία που τρέφει για τη μονάκριβη κόρη του τον οδηγεί σε παραλογισμούς και χοντράδες. Αυτό δημιουργεί ευθυμία στην υπόλοιπη παρέα αλλά πολλά νεύρα στην Ελισάβετ (Αβα Γαλανοπούλου).

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Τα μυστικά του ηλιακού συστήματος

ΕΡΤ2 17.15

Η σειρά μάς παρουσιάζει μοναδικά στοιχεία από τις παγκόσμιες υπηρεσίες Διαστήματος, τα δεδομένα, τις εικόνες και το προσωπικό τους, για να γνωρίσουμε καλύτερα το ηλιακό μας σύστημα, τους πλανήτες, τα φεγγάρια, τους αστεροειδείς και πολλά άλλα. Ανακαλύπτουμε τον κόσμο της φωτιάς και του πάγου, τεράστιους δακτυλίους και εκπληκτικά μέρη, τρομακτικές καταιγίδες και τεράστια ηφαίστεια. Παρακολουθούμε απομακρυσμένες και εξωτικές σφαίρες όπου παράγονται παράξενα πράγματα, μέρη που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν τα μυστικά της δικής μας προέλευσης και κάποια που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν ξένη ζωή σήμερα.