ΤΑΙΝΙΕΣ

Δόκτωρ… Ζιβέγγος

ALPHA, 13.50

Ενας ταλαίπωρος υπάλληλος κουρείου παρεξηγείται ως γιατρός από κάποιον πλούσιο που θέλει να προσφέρει ψυχιατρική βοήθεια στην κόρη του. Οχι μόνο θα αναγκαστεί να ασκήσει ιατρική με τον δικό του απαράμιλλο τρόπο, αλλά θα μπλέξει ανεπανόρθωτα και σε μια υπόθεση κληρονομιάς! Από τις γρήγορες και «εύκολες» κωμωδίες του Θανάση Βέγγου, την οποία μάλιστα σκηνοθέτησε ο ίδιος.

Παραγωγή: Ελλάδα, 1968 (74′) ** 1 ½

Αποκαλύψεις

STAR, 01.45

Την εποχή που γυρίστηκε αυτή η ταινία, η σεξουαλική παρενόχληση σε εργασιακό χώρο ήταν θέμα πολύ καυτό στην Αμερική εξαιτίας της μήνυσης που υπεβλήθη σε έναν δικαστή. Ως γνωστόν τα «θύματα» σε τέτοιες περιπτώσεις είναι γυναίκες. Στην ταινία του Μπάρι Λέβινσον – παρμένη από ένα βιβλίο του Μάικλ Κράιτον («Τζουράσικ Παρκ») – οι ρόλοι αλλάζουν. Ο Μάικλ Ντάγκλας, μηχανολόγος σε μια τεράστια εταιρεία κομπιούτερ, πρόκειται να κερδίσει μια προαγωγή, αλλά τελικά παραγκωνίζεται από την Ντεμί Μουρ, ένα παλιό του φλερτ, που του παίρνει τη θέση, αλλά τον θέλει ακόμα. Παραγωγή: ΗΠΑ, 1994 (115′) ***

ΕΚΠΟΜΠΗ

Live news

Mega 16.20

Η ενημερωτική ατζέντα της ημέρας, οι πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, η ψύχραιμη ανάλυση, το παρασκήνιο των γεγονότων. Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής καταγράφει τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, φέρνει στο προσκήνιο ρεπορτάζ που θα συζητηθούν και δίνει κάθε χρήσιμη πληροφορία για όλες τις εξελίξεις των γεγονότων. Με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

ΣΕΙΡΕΣ

Η κυρία υπουργός

ΕΡΤ2 21.00

Ο Χένρι διαφωνεί με τον πρόεδρο και την Ελίζαμπεθ όταν εκείνοι αρνούνται να διαπραγματευτούν με τρομοκράτες για την απελευθέρωση ενός αμερικανού πράκτορα της CIA, ο οποίος είναι αιχμάλωτος των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν. Παράλληλα, η Ελίζαμπεθ προσπαθεί να στηρίξει τη Στίβι που βιώνει μια δύσκολη κατάσταση.

Πενήντα πενήντα

Mega 22.00

Ο «λάθος συναγερμός» της Ναταλίας τους κάνει όλους να τρέξουν στο νοσοκομείο νομίζοντας ότι θα γεννήσει. Ακόμα όμως δεν έχει έρθει η ώρα κι έτσι επιστρέφουν στα σπίτια τους με ανάμεικτα συναισθήματα. Ο Νικηφόρος και η Ελισάβετ αφήνουν στην άκρη τις διαφορές τους και λένε αλήθειες μεταξύ τους.

Η ιστορία της θεραπαινίδας

ΕΡΤ1 00.15

Η Τζουν προσπαθεί να βοηθήσει τους Γουότερφορντ να ξαναφτιάξουν τη σχέση τους. Στη δεξίωση της οικογένειας Πάτναμ, η Τζανίν ξεφεύγει από τα όρια όταν βλέπει το μωρό της και υφίσταται το βίαιο ξέσπασμα της θείας Λίντια, η οποία βγαίνει εκτός εαυτού.