ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟ ΤΟ KIA XCEED

Με γνώμονα το νέο ειδικό τέλος ταξινόμησης, το SUV της Kia, το XCeed, γίνεται ακόμη πιο προσιτό. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία, η μείωση της τιμής του αγγίζει έως και τα 1.600 ευρώ, ανάλογα με την έκδοση. Για παράδειγμα, η έκδοση ΧCeed 1.0T 120ps Optimum κοστίζει 20.490 ευρώ, με το όφελος να φτάνει τα 1.400 ευρώ.

TO NEO MIKΡΟ SUV ΤΗΣ TOYOTA

Η Toyota ενισχύει την γκάμα των SUV μοντέλων της, αυτή τη φορά με το Urban Cruiser, μοντέλο που είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν και στην ευρωπαϊκή αγορά. Το μικρό μοντέλο έχει μήκος 3,9 μέτρα, ενώ ο κινητήρας του είναι βενζίνης 1,5 λίτρου με 105 ίππους. Θα έχει ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό, ενώ οι τιμές του θα ανακοινωθούν στο μέλλον.

ΡΕΚΟΡ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ VW ID.3

Το νέο ηλεκτρικό της VW, το  ID.3, έκανε το πρώτο του ρεκόρ: κατάφερε, ύστερα από μία φόρτιση και χωρίς ενδιάμεσο σταθμό επαναφόρτισης με ρεύμα, να καλύψει 531 χιλιόμετρα από το Zwickau της Γερμανίας, έδρα του εργοστασίου κατασκευής του, έως το Schaffhausen της Ελβετίας. Η συγκεκριμένη έκδοση έφερε την μπαταρία των 58 kWh με ισχύ 204 ίππους, που επισήμως έχει αυτονομία 420 χιλιόμετρα. Χάρη στον ακόμη πιο οικονομικό τρόπο οδήγησης, το νούμερο αυτό ξεπεράστηκε κατά 100 και πλέον χιλιόμετρα – μια αύξηση 26%.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ HYUNDAI KONA

Σε φάση ανανέωσης βρίσκεται το Hyundai Kona, μοντέλο που κυκλοφορεί στην αγορά από το 2018. Η κορεατική φίρμα αλλάζει ελαφρώς την εμπρός μάσκα, με το παρουσιαστικό του να γίνεται πιο «επιθετικό». Νέας σχεδίασης είναι και οι προβολείς LED, ενώ αλλαγές υπάρχουν και στα υπόλοιπα σημεία του αυτοκινήτου.