ΤΑΙΝΙΑ

Η παραλία

ALPHA, 23.30

Ο Ρίτσαρντ, ένας νεαρός Αμερικανός που στη διάρκεια των διακοπών του αναζητά την περιπέτεια και νέες εμπειρίες στην Μπανγκόκ, γνωρίζεται τυχαία με μια παρέα Γάλλων. Ενας από αυτούς θα του αποκαλύψει μέσα στις παραισθήσεις του λίγο προτού φύγει από τη ζωή την ύπαρξη ενός μυστικού παραδείσου, μιας κρυφής παραλίας αμόλυντης από τουρίστες, στον Κόλπο της Ταϊλάνδης. Του Ντάνι Μπόιλ με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τίλντα Σουίντον, Βιρζινί Λεντουαγιάν, Γκιγιόμ Κανέ, Ρόμπερτ Καρλάιλ. Παραγωγή ΗΠΑ, 2000 (119′) ***

ΕΚΠΟΜΠΗ

Live news

Mega 16.20

Τα μεγάλα θέματα και οι πρωταγωνιστές της επικαιρότητας. Η ψύχραιμη ανάλυση. Το παρασκήνιο των γεγονότων. Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής καταγράφει τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας και φέρνει στο προσκήνιο ρεπορτάζ που θα συζητηθούν. Με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

ΣΕΙΡΕΣ

Βικτωρία

ΕΡΤ2 18.15

Η Βικτωρία νιώθει να ασφυκτιά υπό το βάρος του στέμματος κι έτσι οργανώνει μια απόδραση μαζί με την Αυλή της στα Χάιλαντς της Σκωτίας. Τόσο η ίδια όσο και ο Αλβέρτος απολαμβάνουν τις στιγμές που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα συνηθισμένο ζευγάρι, όμως οι διακοπές δεν διαρκούν για πάντα. Η Βικτωρία και ο Αλβέρτος βρίσκονται αντιμέτωποι με τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού. Στο μεταξύ, ο πρωθυπουργός σερ Ρόμπερτ Πιλ δίνει τη δική του μάχη στη Βουλή. Οταν η τραγωδία χτυπά, όλοι τους πρέπει να πληρώσουν το τίμημα για την υπεράσπιση των πεποιθήσεών τους.

Στο παρά πέντε

Mega 18.50

Ο κλοιός αρχίζει να σφίγγει επικίνδυνα γύρω από τους πέντε, ενώ εκείνοι συνεχίζουν ανυποψίαστοι τη ζωή τους. Ενας ένας εντοπίζονται από το καινούργιο τσακάλι. Οι πληροφορίες του Αλέξη για την εμπλεκόμενη εταιρεία φάνηκαν χρήσιμες και οι πέντε οδηγούνται κατευθείαν στην τωρινή της έδρα, που δεν είναι άλλη από ένα οδοντιατρείο. Ενώ η παρέα αποσπά πληροφορίες από τον οδοντίατρο, συγχρόνως με έναν καλό καθαρισμό, η Θεοπούλα θα είναι το δεύτερο θύμα των κακών…

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Τα στέκια

ΕΡΤ2 20.00

Σύμφωνα με τον αείμνηστο Μπαμπατζίμ (Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος), η μαμά του τσίπουρου και του ούζου είναι η ρακή και η πατρίδα τους η Μεσόγειος. Οι ιστορίες που συνοδεύουν τη δημιουργία του μαγικού αποστάγματος χάνονται στα βάθη των αιώνων. Κι ενώ στις ιστορίες της καταγωγής του, της διατήρησης και διάδοσης της διαδικασίας της απόσταξης μπλέκει ο προφήτης Μωάμεθ με τους μοναχούς του Αγίου Ορους που το σέρβιραν με λουκουμάκι στους επισκέπτες, κάθε τόπος έφτιαχνε και συνεχίζει να φτιάχνει τις δικές του ιστορίες μεταξύ μύθου και πραγματικότητας, όπως για καθετί μαγικό που ταξίδεψε μέσα στους αιώνες κι έκανε τους ανθρώπους να σμίγουν και να διασκεδάζουν.