ΤΑΙΝΙΑ

Καλωσήρθατε στη ζούγκλα

MEGA, 00.40

Ο ρόλος του Μπεκ, ενός πεισματάρη σύγχρονου κυνηγού επικηρυγμένων, ταιριάζει γάντι στον θηριώδη macho Ντουέιν Τζόνσον (γνωστός παλαιότερα με το παρατσούκλι The Rock), τον πρωταγωνιστή της ταινίας τoυ Πίτερ Μπεργκ. Χαμένος στα βάθη της ζούγκλας του Αμαζονίου, ο Μπεκ αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον άνθρωπο που καταδιώκει (Σον Γουίλιαμ Σκοτ), προκειμένου να βρουν ένα χαμένο χρυσωρυχείο. Mια πραγματικά εκρηκτική περιπέτεια με έντονες σκηνές δράσης, καταιγιστικό χιούμορ, δεξιοτεχνικά γυρισμένες σκηνές μάχης και σε β’ ρόλο τον Κρίστοφερ Γουόκεν. Ο πολύτιμος αυτός ηθοποιός κάνει ένα χαρακτηριστικό πέρασμα στον ρόλο του διαμεσολαβητή του Μπεκ με τους εργοδότες του… Παραγωγή: ΗΠΑ, 2003 (104′) ***

ΕΚΠΟΜΠΗ

Live news

Mega 16.20

Η ενημερωτική ατζέντα της ημέρας. Τα μεγάλα θέματα και οι πρωταγωνιστές της επικαιρότητας. Η ψύχραιμη ανάλυση. Το παρασκήνιο των γεγονότων. Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής καταγράφει τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, φέρνει στο προσκήνιο ρεπορτάζ που θα συζητηθούν και δίνει κάθε χρήσιμη πληροφορία για όλες τις εξελίξεις των γεγονότων. Με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

ΣΕΙΡΕΣ

Πενήντα πενήντα

Mega 22.00

Ο Νικηφόρος παριστάνοντας τον στυλίτη μοναχό τσακίζει μέρα με τη μέρα τα νεύρα της Ελισάβετ αλλά και των παιδιών. Ο Μίμης βιώνοντας το απίστευτο πρεσάρισμα της Ξανθίππης αλλά και την οριστική αποχώρηση από το σπίτι του Κίμωνα της Βίβιαν και του Παναγιωτάκη ασπάζεται τον κομφουκιανισμό προκειμένου να βρει ψυχική γαλήνη. Ο Παύλος γίνεται ράκος όταν τον εγκαταλείπει η Μαρία αποφασισμένη να ζήσει με τον Τραϊανό.

Ο επιθεωρητής Μεγκρέ

ΕΡΤ1 22.00

Ο επιθεωρητής Μεγκρέ μπλέκεται σε δύσκολα κυκλώματα. Αυτή τη φορά καλείται να λύσει τον γρίφο της δολοφονίας ενός χαρτοπαίκτη, ο οποίος έχει διασυνδέσεις με εγκληματική συμμορία στην Τσεχοσλοβακία. Ποιος είναι άραγε ο δολοφόνος και τι θα κάνει για να τον ανακαλύψει;

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Η ιστορία του Θεού

ΕΡΤ2 17.15

Ο Μόργκαν Φρίμαν διερευνά εάν πρέπει να αποκόψουμε τον Θεό από τον σύγχρονο τρόπο ζωής ή εάν υπάρχουν ακόμη στιγμές που Εκείνος κάνει αισθητή την παρουσία Του. Ο Μόργκαν Φρίμαν συναντά έναν άνθρωπο που ένιωσε την παρουσία του Θεού στα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου και μαθαίνει ότι οι μουσουλμάνοι άκουσαν τη φωνή του Θεού στο Κοράνι, να έρχεται μέσα από μια φυλή που όπως πιστεύουν τα μέλη της μπορεί να διοχετεύσει τις θεραπευτικές δυνάμεις του Θείου. Στη συνέχεια, συναντά έναν φυσικό που πιστεύει ότι η επιστήμη θα τον οδηγήσει στον Θεό.