ΤΑΙΝΙΑ

Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα

MEGA, 02.10

Η καινούργια αποστολή του Μπεκ, κυνηγού επικηρυγμένων, τον στέλνει στα βάθη του Αμαζονίου, στη μικρή πόλη Ελντοράντο. Εκεί θα διαπιστώσει ότι ο στόχος του δεν είναι κάποιος δραπέτης, όπως νόμιζε, αλλά ο γιος μιας γνωστής οικογένειας που ψάχνει για χρυσάφι. Οι δυο τους θα συνεργαστούν στην αναζήτηση ενός χαμένου χρυσωρυχείου, προκαλώντας την οργή του αδίστακτου «άρχοντα» της πόλης… Του Πίτερ Μπεργκ με τους Ροζάριο Ντόσον, Σον Γουίλιαμ Σκοτ, The Rock, Κρίστοφερ Γουόκεν. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2013 (104′ )  **

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Αυτός και ο άλλος

ΕΡΤ1 23.00

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θυμάται την πρώτη του θεατρική παράσταση, όταν παραπάτησε και έπεσε πάνω στη σκηνή, μιλάει με συγκίνηση για τη συνάντησή του με τη Μελίνα Μερκούρη και το δώρο της που φύλαξε. Προβληματίζεται για το παρόν και το μέλλον του θεάτρου με την παρουσία του COVID-19 στη ζωή μας, αναπολεί την εποχή των τηλεοπτικών «Εγκλημάτων» κι αποκαλύπτει ότι ύστερα από αίτημα των ηθοποιών τα πρώτα επεισόδια γυρίστηκαν και δεύτερη φορά, μιλά για τη σχέση που ράγισε με την τότε συμπρωταγωνίστριά του Υρώ Μανέ, αλλά και για τη σχέση ζωής και οικογένειας που τον ενώνει με τη Βίκυ Σταυροπούλου και την κόρη της Δανάη Μπάρκα, η οποία τον χαρακτηρίζει δεύτερο πατέρα της.

Σπίτι με το MEGA

Mega 23.10

O πιο ερωτικός τραγουδιστής παρουσιάζει ζωντανά με την ορχήστρα του στον επιβλητικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της δισκογραφίας του. Μαζί του ο Γιώργος Θεοφάνους.

ΣΕΙΡΕΣ

Μεγάλες προσδοκίες

ΕΡΤ2 18.15

Ο Πιπ αρχίζει τη νέα του ζωή σαν τζέντλεμαν στο Λονδίνο, αποκτώντας γρήγορα ακριβά γούστα και μεγάλα χρέη. Ερωτεύεται με πάθος την Εστέλα και κυκλοφορεί μαζί της στην πόλη. Καθώς πλησιάζουν τα γενέθλιά του, που θα κλείσει τα είκοσι ένα χρόνια, ο Πιπ περιμένει να φανερωθεί ο ευεργέτης του και οι προθέσεις του. Ο Πιπ δεν θέλει καμία σχέση με το Μάγκουιτς και σπεύδει στο αρχοντικό της Μις Χάβισαμ για να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς μαζί της. Εκεί μαθαίνει πως μπορεί να χάσει την Εστέλα για πάντα.

Πενήντα πενήντα

Mega 22.00

Οι τρεις άνδρες, τσακισμένοι, πνίγουν τον καημό τους κατά τον προσφιλή τους τρόπο. Θεωρούν ότι οι γυναίκες τους επιδίδονται σε όργια όταν εκείνοι απουσιάζουν. Παράλληλα πρέπει να ‘ναι τυπικοί με την εργασία που έχουν αναλάβει στο γηροκομείο. Ενας κοινωνικός λειτουργός έρχεται να τους επιτηρήσει.