Μπροστά σε άλλη μια πρόκληση με την οποία θα έχει την ευκαιρία να ξετυλίξει τις υποκριτικές του ικανότητες βρίσκεται ο Χοακίν Φίνιξ. Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός ο οποίος σφράγισε με την ερμηνεία του την ταινία του Τοντ Φίλιπς «Joker», ετοιμάζεται να υποδυθεί τον γάλλο αυτοκράτορα Ναπολέων Βοναπάρτη.

Πρόκειται για το φιλμ «Kitbag» που το υπογράφει ο Ντέιβιντ Σκάρπα και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ρίντλεϊ Σκοτ, σύμφωνα με το deadline.com. Είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που θα συναντηθούν καλλιτεχνικά καθώς ο Φίνιξ είχε παίξει στο παρελθόν στην ταινία «Μονομάχος».

Η ταινία – ο τίτλος της οποίος προέρχεται από τη φράση «υπάρχει το υλικό ενός στρατηγού κρυμμένο στο σακίδιο του κάθε στρατιώτη» – θα ακτινογραφήσει τη ζωή του Ναπολέοντα Βοναπάρτη αλλά και την ασταθή και παθιασμένη σχέση του με τη Ζοζεφίνα.

Ο Σκοτ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, σκοπεύει να δώσει εικόνες από τις διάσημες μάχες, αλλά και να φωτίσει την ατελείωτη φιλοδοξία και το λαμπερό στρατηγικό μυαλό του Ναπολέοντα, ο οποίος έχει γράψει τις δικές του σελίδες στην παγκόσμια ιστορία. Η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το «Kitbag» δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Οι πληροφορίες λένε ότι ο διάσημος σκηνοθέτης θα αρχίσει γυρίσματα μόλις τελειώσει από το «Gucci» της MGM στο οποίο πρωταγωνιστεί η Lady Gaga.