Το VW ID.4

με αυτονομία 403 χλμ.

H EPA, η Αμερικανική Υπηρεσία Περιβάλλοντος, ανακοίνωσε ότι ύστερα από μετρήσεις το ηλεκτρικό μοντέλο της VW, το ID.4, έχει αυτονομία 250 μιλίων (403 χλμ.), όση ακριβώς ανακοινώνει και η Volkswagen. Το νέο μοντέλο που ήδη κυκλοφορεί στην αγορά διαθέτει ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 204 ίππους, με 310 Nm ροπή, με μπαταρία χωρητικότητας 77 kWh. Η επιτάχυνσή του από τα 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 8,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 160 χλμ./ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη).

Αγορά online από

τη Mini με όφελος

Στο πλαίσιο του θεσμού «MINI Cyber Days» από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 6 Δεκεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν σε προνομιακή τιμή το MINI Countryman, αρκεί να προβούν στην αγορά του online! Το νέο μοντέλο προσφέρεται με το πακέτο εξοπλισμού Spice με 22.540 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν τη σελίδα

www.mini.com.gr/cyberdays.

Οι νέοι για την ηλεκτρική εποχή

Περισσότεροι από 2.500 νέοι κάτω των 35 ετών για 10 ώρες συναντήθηκαν μέσω του Διαδικτύου για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες γύρω από το μέλλον του πλανήτη. Συμμετείχαν στον θεσμό Visionary Days που διοργανώνει η FIAT και πραγματοποιήθηκε για 4η χρονιά. Η αυτοκίνηση δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη συζήτηση και ειδικότερα η νέα εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης, ενώ το ηλεκτρικό Fiat 500 «συμμετείχε» στη συζήτηση με δύο νέα ηλεκτρικά Fiat 500 που βρίσκονταν στη σκηνή των Visionary Days.

BMW: Νέα γραμμή παραγωγής για ηλεκτρικά

Το BMW Group θα επενδύσει περίπου 400 εκατομμύρια ευρώ σε μια νέα γραμμή συναρμολόγησης οχημάτων από τώρα μέχρι το 2026. Η νέα γραμμή θα εξυπηρετεί την αυξανόμενη ζήτηση σε ηλεκτρικά μοντέλα. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο είναι 100 ετών και όπως αναφέρουν στελέχη της φίρμας, «αποδεικνύει ότι η μεταμόρφωση μπορεί να διασφαλίσει, ακόμα και να δημιουργήσει βιομηχανικές θέσεις εργασίας στην καρδιά της πόλης – εάν γίνεται στρατηγικά και με τόλμη».