Fiat: Ευνοϊκή χρηματοδότηση

H Fiat Professional προσφέρει τα επαγγελματικά της με προνομιακή χρηματοδότηση με 0% επιτόκιο, διάρκεια έως 48 μήνες και όφελος έως 2.000 ευρώ. Συνοδεύεται μεταξύ άλλων και από 5ετή εγγύηση (ή έως 200.000 χλμ.) καθώς και αντίστοιχης διάρκειας δωρεάν οδική βοήθεια. Τα οφέλη για τον υποψήφιο ιδιοκτήτη διαμορφώνονται από τα 1.400 ευρώ για το Doblo και αγγίζουν έως τα 2.000 ευρώ για το Panda van και το Talento van.

Το ηλεκτρικό Τoyota Proace City το 2021

Και η Toyota Professional ανακοίνωσε ότι το φθινόπωρο του 2021 θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις των πρώτων ηλεκτροκίνητων Proace City. Συγκεκριμένα, το ηλεκτρικό Proace City θα είναι διαθέσιμο σε δύο μήκη αμαξώματος. Θα κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων, με την ενέργειά του να προέρχεται από μια συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου, χωρητικότητας 50 kWh.

Προ των πυλών

η νέα γενιά Citan

To δεύτερο εξάμηνο του 2021 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το νέο Citan της Mercedes-Benz. Η νέα γενιά του Citan βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξης της. Οπως αναφέρει η γερμανική φίρμα το νέο μοντέλο θα είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα του νέου «DNA» της Mercedes-Benz Vans, στο οποίο θα ξεχωρίζουν η συνδεσιμότητα, η τεχνολογία και η προηγμένη γκάμα κινητήρων. Στα ατού του οι μεγάλες πλευρικές πόρτες, ο μεγάλος χώρος φόρτωσης και η άνετη θέση οδήγησης.

Ηλεκτρικά και

τα βαν της Citroen

Από το 2021, ολόκληρη η γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Citroën θα είναι διαθέσιμη και σε ηλεκτρική έκδοση. Επίσης, το νέο, ηλεκτρικό Citroen  ë-Jumper θα προσφέρεται σε δύο επίπεδα αυτονομίας (έως 340 χλμ.) ενώ οι επαγγελματικές θα προσφέρονται σε 4 εκδόσεις