Κυρία Κορομηλά, τα τελευταία χρόνια έχετε επιλέξει να απέχετε από την τηλεόραση. Ωστόσο, τώρα επιστρέφετε μέσω του Mega. Τι σας έπεισε να το κάνετε;

Η πρόταση ήρθε από τον Αντώνη Ρέμο με τον οποίο μας συνδέουν πολλά χρόνια φιλίας και εκτίμησης. Ο Αντώνης ήταν πάντα εκεί για εμένα όταν του ζητούσα να έρθει στην εκπομπή μου και το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω είναι να αποδεκτώ αυτή την πολύ όμορφη πρόταση. Ενας όμως ακόμα σημαντικός λόγος είναι το MEGA, το κανάλι στο οποίο πέρασα τις πιο δημιουργικές στιγμές της καριέρας μου. Είμαι πολύ συγκινημένη που θα είμαι μέρος αυτής της βραδιάς και κομμάτι αυτής της παρέας.

Στην καριέρα σας έχετε κάνει πολλά εορταστικά σόου. Το αποψινό τι ιδιαίτερο έχει για εσάς;

Είναι μία ιδιαίτερη συγκυρία για όλους μας, διότι είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι μας. Σε αυτή την εκπομπή θέλουμε να δώσουμε αισιοδοξία, χαρά και ελπίδα στον κόσμο και να τον κάνουμε να ξεχαστεί. Εχουμε ετοιμάσει μία πολύ όμορφη βραδιά με πολύ τραγούδι, αγαπημένα πρόσωπα και πολλές ευχές για όλους μέσα από την καρδιά μας.  

Η συνύπαρξη επί σκηνής με τον Αντώνη Ρέμο, πώς θα είναι;

Στο γύρισμα αλλά και στις πρόβες περάσαμε πολύ όμορφα, διότι ο Αντώνης είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ και σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα δίπλα του. Διασκεδάσαμε, τραγουδήσαμε και απολαύσαμε τον Αντώνη με την κρυστάλλινή του φωνή να ερμηνεύει αγαπημένες επιτυχίες. Αισθανθήκαμε σαν να ήμασταν στην προ κορωνοϊού εποχή και ανυπομονούμε να το μοιραστούμε με τον κόσμο.