ΤΑΙΝΙΑ

Δικηγόρος

σκοτεινών υποθέσεων

Star 01.30

Στροφή καριέρας για τον Μάθιου Μακ Κόναχι που εδώ υποδύεται έναν κυνικό δικηγόρο του Λος Αντζελες (γραφείο του οποίου είναι το αμάξι του) ο οποίος κάποια στιγμή έρχεται αντιμέτωπος με τη συνείδησή του. Το φιλμ του Μπραντ Φέρμαν είναι βασισμένο στο μπεστ σέλερ του Μάικλ Κόνελι. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2010 (109′)  ***

ΕΚΠΟΜΠΗ

Live news

Mega 16.20

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής καταγράφουν τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, φέρνουν στο προσκήνιο ρεπορτάζ που θα συζητηθούν και δίνουν κάθε χρήσιμη πληροφορία για όλες τις εξελίξεις των γεγονότων. Με πρωτοποριακό τρόπο και χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας η παρουσίαση των θεμάτων της επικαιρότητας γίνεται πιο ζωντανή και άμεση από ποτέ.

ΣΕΙΡΕΣ

Εξαψη

Mega 21.00

Ο Αλέξανδρος καλείται στο αστυνομικό τμήμα. Ο Γιάννος πασχίζει να κερδίσει τη συγχώρεση της Κλαίρης. Η Μαρίνα μοιάζει να βρίσκει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του Κωστή. Αλέξανδρος και Κλαίρη προσπαθούν, μάταια, να καταπολεμήσουν την επιθυμία τους. Πού θα τους οδηγήσει το πάθος αυτή τη φορά;

Η τούρτα της μαμάς

ΕΡΤ1 22.00

Ο Ντίμης Τσιμισκής Χόφμαν ανακοινώνει σε όλους στο τραπέζι την πρόθεσή του να αγοράσει το σπίτι έναντι όποιου τιμήματος, επειδή έχει σκοπό να το μετατρέψει σε μπουτίκ- μουσείο για τη μαμά του, Εριέττα Ζαΐμη. Η πρόταση του Ντίμη φέρνει διχασμό, αφού οι μισοί χαίρονται με την προοπτική μιας πώλησης, ενώ οι άλλοι μισοί αρνούνται καν να το σκεφτούν. Μέσα σε αυτό το πολωτικό κλίμα, η εμφάνιση στο σπίτι του ταγματάρχη Διαμαντή Καραπούλια έρχεται να ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά, αφού διεκδικεί ερωτικά τον Πάρη. Κάτι που ο Πάρης θέλει, πάση θυσία, να κρύψει από την οικογένεια.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Οπτική γωνία – Viewpoint

ΕΡΤ2 20.30

Ο Γιάννης Μπεχράκης και ο Λευτέρης Πιταράκης έχουν καταγράψει με τη φωτογραφική τους μηχανή πολεμικά γεγονότα μέγιστης πολιτικής σημασίας και στιγμές που σημάδεψαν την ανθρωπότητα.

Οπτικά εμπλουτισμένο με το έργο των δύο φωτορεπόρτερ, το επεισόδιο «Το δίλημμα», αναφέρεται στον ρόλο του φωτορεπόρτερ και στα ηθικά ζητήματα που προκύπτουν σε καταστάσεις πολέμου και ακραίας βίας.