Στις αρχές του περασμένου έτους, όταν η πανδημία βρισκόταν ακόμη στο ξεκίνημ;a της, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ο SARS-CoV- 2 «κλέβει» από ορισμένους ασθενείς τη γεύση και την όσφρηση. Σύντομα τα συμπτώματα αυτά εντάχθηκαν στα κριτήρια διάγνωσης της λοίμωξης COVID-19, καθώς διαπιστώθηκε ότι είναι κάθε άλλο από σπάνια.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ