Το 48,9% των φρούτων και το 38,7% των λαχανικών πετιούνται στα σκουπίδια, καθώς χαλούν στα ράφια της κουζίνας και του ψυγείου πριν ακόμη καταναλωθούν. Αυτό προκύπτει από έρευνα για τη σπατάλη τροφίμων στα ελληνικά νοικοκυριά, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διδακτορικής διατριβής από τη διδάκτορα στο Τμήμα Γεωπονίας του ΑΠΘ Βασιλική Αϊτσίδου.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ