ΤΑΙΝΙΑ

Ο Νταν έφαγε κόλλημα

STAR, 01.30

Κατά τη διάρκεια ενός τριημέρου με την οικογένειά του, ένας χήρος και πατέρας τριών κοριτσιών ανακαλύπτει ξανά τον έρωτα γνωρίζοντας μια γοητευτική γυναίκα που του θυμίζει πώς να κοιτάζει μπροστά. Καλοφτιαγμένη – χωρίς να λέει κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο –  δραματική κομεντί του Πίτερ Χέτζες, στην οποία ο Στιβ Καρέλ «συναντά» τη Ζιλιέτ Μπινός με πολύ θετικά αποτελέσματα. Από τις πρώτες σοβαρές προσπάθειες του αμερικανού κωμικού να στραφεί σε πιο «σοβαρές» ταινίες, βάζοντας για λίγο στην άκρη το είδος της κωμωδίας από το οποίο έγινε διάσημος. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2007 (89′) ** ½

ΕΚΠΟΜΠΗ

Πράσινες ιστορίες

ΕΡΤ3 18.00

Η νέα εκπομπή – σενάριο, σκηνοθεσία Βαγγέλης Ευθυμίου, παρουσίαση Χριστίνα Παπαδάκη – παρουσιάζει ιστορίες και πρωτοβουλίες – μοναδικές και άγνωστες – με έντονο περιβαλλοντικό ενδιαφέρον απ’ όλη την Ελλάδα. Απόψε προβάλλονται εικόνες από τα βουνά της Ηπείρου όπου ζει το αγριόγιδο, το κέντρο της Αθήνας και τη Γεννάδιο Βιβλιοθήκη, την παραλία του Μαραθώνα και το Εθνικό Πάρκο Σχινιά.

Η εποχή των εικόνων

ΕΡΤ2 21.00

Ο Γιώργης Γερόλυμπος, φωτογράφος, αρχιτέκτονας και δημιουργός του λευκώματος με φωτογραφίες του εργοταξίου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, και ο Νίκος Βατόπουλος, αρθογράφος, συγγραφέας και φωτογράφος με κέντρο της ματιάς του την Αθήνα, απαντούν σε ερωτήματα για την πόλη. Η σύγχρονη προσέγγιση μέσα από τις φωτογραφίες του Γερόλυμπου και οι νοσταλγικές ματιές του Βατόπουλου σε κατοικίες, δρόμους και όψεις της πόλης δίνουν μέσα από την «Εποχή των εικόνων» ένα ιδιαίτερα εύστοχο οδοιπορικό στο ιστορικό αλλά και σύγχρονο πρόσωπο του αστικού ιστού.

ΣΕΙΡΕΣ

Τα καλύτερά μας χρόνια

ΕΡΤ1 22.00

Η Ελπίδα παίρνει την απόφαση να μείνει στην Αγγλία, γεγονός που αναστατώνει την οικογένειά της. Ο πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελευθερία οδηγεί τον λαό» εμπνέει τον Αγγελο για καινούργιες περιπέτειες, μέχρι που η Αντιγόνη τον τσακώνει να παραφέρεται. Η Ερμιόνη ανησυχεί για τις κακές γλώσσες, ενώ η Μαίρη έχει ταραχτεί πολύ με την απουσία της Ελπίδας. Εν τω μεταξύ, ο Στέλιος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τον συνεταιρισμό που έχει στήσει με τους φίλους του.

CSI Μαϊάμι

Mega 00.30

Η ληστεία ενός περιπολικού που περιέχει κατασχεμένα όπλα συνδέεται με μια συνωμοσία για την απομάκρυνση του Κλάβο Κρουζ από τη φυλακή. Εν τω μεταξύ ένα από τα όπλα που εκλάπησαν κατά τη διάρκεια της ληστείας είχε χρησιμοποιηθεί στη δολοφονία ενός νεαρού αγοριού.