Μέλι Βουλγαρίας, βούτυρο Δανίας και… κρέας Αργεντινής αλλά και πολλά ακόμη εισαγόμενα προϊόντα από πιθανές και απίθανες περιοχές του κόσμου εξακολουθούν να καταλαμβάνουν περίοπτη θέση στα περισσότερα ελληνικά ξενοδοχεία. Ακόμη και η φέτα – το πλέον εμβληματικό ελληνικό τρόφιμο – έχει αντικατασταθεί σε αρκετές περιπτώσεις από λευκό τυρί του εξωτερικού. Αυτή τη δυσάρεστη για τους έλληνες παραγωγούς και τη χώρα κατάσταση καλείται να αλλάξει η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης μέσα από την προώθηση και ανάδειξη της ελληνικής διατροφής.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ