ΤΑΙΝΙΑ

Deja Vu: 4 ημέρες,

6 ώρες πίσω

ALPHA 23.00

Ακόμα ένα απίστευτα μπερδεμένο κινηματογραφικό ταξίδι στον χρόνο, αυτή την φορά από τον Τόνι Σκοτ και με τον Ντένζελ Ουάσιγκτον στον ρόλο του πράκτορα του FBI ο οποίος για τις ανάγκες της έρευνάς του χρησιμοποιεί την απόρρητη κυβερνητική συσκευή «Παράθυρο του Χρόνου», που του δίνει τη δυνατότητα να δει τα γεγονότα που συνέβησαν 4 ημέρες και 6 ώρες στο παρελθόν. Συμπρωταγωνιστούν οι Βαλ Κίλμερ, Πόλα Πάτον, Μπρους Γκρίνγουντ, Ανταμ Γκόλντμπεργκ, Τζιμ Καβίζελ. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2006 (114′), *½

ΣΕΙΡΕΣ

Εξαψη

Mega 21.00

Η Κλαίρη και ο Γιάννος έχουν έναν επεισοδιακό τσακωμό. Η ρωγμή στον γάμο του Αλέξανδρου και της Εβίτας μοιάζει ανεπανόρθωτη, κάνοντας τα παιδιά να υποψιάζονται πως κάτι συμβαίνει. Η Βίκυ εξαφανίζεται μυστηριωδώς, βάζοντας τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Μαρίνα την αναζητά τρομοκρατημένη. Ο Γιάννος απειλεί τον Τίμο για την κλεμμένη κόκα, λέγοντάς του πως θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα. Εβίτα και Τζόι φτάνουν στο Ναύπλιο. Η Εβίτα πιέζει τον πατέρα της να ομολογήσει την αλήθεια, σχετικά με τη φυλάκισή του. Η Κλαίρη προσπαθεί να βρει την ηρεμία της, μη μπορώντας να σταματήσει να σκέφτεται τον Αλέξανδρο.

Mother – Father – Son

ΕΡΤ2 22.00

Μετά τη δολοφονία του γιου του πρωθυπουργού, οι εφημερίδες του Μαξ μπαίνουν στο στόχαστρο. Η ταραχώδης ατμόσφαιρα επεκτείνεται σε όλο το έθνος και πολλές συμμαχίες προκύπτουν, κάποιες πιο εχθρικές από τις άλλες. Στο κέντρο αποκατάστασης, η Ορλα μεταφέρεται σε μονάδα ασφαλείας μετά τη δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Μαξ κάνει μία απρόσμενη πρόταση, ενώ η Κάθριν πρέπει να διαλέξει αν είναι πρόθυμη να θυσιάσει τον γιο της για να καταστρέψει την αυτοκρατορία του.