ΤΑΙΝΙΑ

Το χρέος

STAR, 23.30

Μια πρώην πράκτορας της Μοσάντ (Ελεν Μίρεν) έρχεται αντιμέτωπη με κάποια «χρέη» του παρελθόντος σχετικά με την υπόθεση εντοπισμού και σύλληψης ενός απάνθρωπου ναζιστή εγκληματία πολέμου στο Ανατολικό Βερολίνο. Από τις καλές στιγμές του Τζον Μάντεν («Ερωτευμένος Σαίξπηρ») και ριμέικ της ισραηλινής ταινίας του 2007 με τίτλο «Ha – Hov». Παίζουν: Τζέσικα Τσαστέιν, Τομ Γουίλκινσον, Σαμ Γουόρθινγκτον. Παραγωγή: ΗΠΑ / Αγγλία / Ουγγαρία / Ισραήλ, 2010 (103′) ***

ΣΕΙΡΕΣ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

ΕΡΤ1 20.00

Η Κατερίνα και ο Στάθης φεύγουν επειγόντως για Αθήνα, επειδή η Φωτεινή έσπασε το χέρι της, με αποτέλεσμα ο Ηλίας να μην καταφέρει να περάσει την πρόταση για απαλλοτρίωση των εκτάσεων της Μάρμως, πράγμα που τον κάνει έξαλλο. Η προσπάθεια του Κανέλλου να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Χρύσα αποτυγχάνει για ακόμα μια φορά. Η αστυνομική αρχή του Πλατάνου δεν προλαβαίνει να μετράει ερωτικές αποτυχίες.

Εξαψη

Mega 21.00

Ο Γιάννος ταξιδεύει στην Αθήνα, έτοιμος να διορθώσει τα λάθη του. Εβίτα, Ιριδα και Τζόυ, φτάνουν στο Ναύπλιο, μετά από παράκληση του Τζώρτζη. Μαρίνα και Μηνάς προσπαθούν να συνδέσουν τα νέα δεδομένα στην υπόθεση της Βίκυς. Η Μαρίνα αμφισβητεί, πια, την ενοχή του Τζώρτζη. Ο Αλέξανδρος και η Κλαίρη, ονειρεύονται τη ζωή τους μαζί.

ΕΚΠΟΜΠΗ

Mega stories

Mega 00.10

Περίπου έναν χρόνο πριν, τα όσα λάμβαναν χώρα στην περιοχή του Εβρου με τη μαζική εισροή μεταναστών που επιχειρούσε η Τουρκία, βρίσκονταν στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Η Δώρα Αναγνωστοπούλου συνομιλεί με συνοριοφύλακες που περιγράφουν εκείνα τα δύσκολα 24ωρα, ακολουθεί τις περιπολίες στα δύσβατα περάσματα των μεταναστών και ακούει τους ντόπιους ψαράδες στο Δέλτα του Εβρου.