Η διατροφή ως φάρμακο! Ή, αλλιώς, η αξία των ελληνικών προϊόντων. Ή το χημικό προφίλ των Τροφίμων Εθνικής Προτεραιότητας, αυτών δηλαδή με πολύ υψηλή διατροφική και οικονομική σημασία… Οι τίτλοι θα μπορούσαν να είναι πολλοί, ωστόσο όλοι θα φωτογράφιζαν το ίδιο περιεχόμενο: ένα νέο είδος διατροφικού μάρκετινγκ, το οποίο και επεξεργάζονται οι εκπρόσωποι του Εργαστηρίου Αναλυτικής Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κι αυτό στηρίζεται στην αυθεντικότητα των ελληνικών τροφίμων, ειδικά εκείνων που αποτελούν διατροφικούς θησαυρούς, διαμορφώνουν διεθνώς το lifestyle της υγείας, αλλά και το brand της χώρας μας: ελιά, λάδι, μέλι, βότανα, οίνος, είδη τυριών.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ