ΤΑΙΝΙΑ

Αποστολή στον Αρη

ALPHA 00.30

Το χρονικό δύο αποτυχημένων αποστολών στον Αρη με τους Τιμ Ρόμπινς, Κόνι Νίλσεν και Γκάρι Σινίζ στους ρόλους των αστροναυτών. Ο Μπράιαν ντε Πάλμα θέλησε να κάνει ένα hommage στις δευτεροκλασάτες ταινίες επιστημονικής φαντασίας που γυρίζονταν σωρηδόν στη δεκαετία του ’50, προσθέτοντας «πινελιές» φιλοσοφίας α λα «2001 η Οδύσσεια του Διαστήματος». Το αποτέλεσμα σε αφήνει κάπως αμήχανο, όμως όπως όλες οι ταινίες του Ντε Πάλμα, έτσι κι αυτή κινεί ως ενός σημείου το ενδιαφέρον. Παραγωγή: HΠΑ, 2000 (108′)  ** ½

ΕΚΠΟΜΠΗ

Κοινωνία ώρα Mega

Mega 05.30

O Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη μεταφέρουν με άποψη, ρυθμό, ταχύτητα, αξιοπιστία αλλά και χιούμορ την πιο ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας και όλων των θεμάτων που πρέπει να γνωρίζουμε για το ξεκίνημα της ημέρας. Μαζί τους η πιο ενημερωμένη ομάδα ρεπόρτερ και σχολιαστών. Από την Ελλάδα και τον κόσμο, όπου υπάρχει είδηση, με απευθείας συνδέσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις αλλά και διαρκή επαφή με τους τηλεθεατές.

ΣΕΙΡΕΣ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

ΕΡΤ1 20.00

Η Μυρτώ χάνει το παζάρι με τον Μένιο και ζητάει από τον Τζώρτζη να αποσύρει την καταγγελία, αλλά ο Τζώρτζης αλλάζει γνώμη και επιμένει να την καταθέσει. Ο μεγάλος χαμένος είναι τελικά η Μυρτώ, γιατί ο Μένιος δεν της έχει πει την αλήθεια σχετικά με το τι κρύβει η γη του Πλατάνου. Η Βαρβάρα έχει υποψιαστεί τις ύποπτες κινήσεις του Μένιου και της Φιλιώς. Σίμος, Κανέλλος και Παναγής φοβούνται πως θα καταλήξουν στη φυλακή.

Εξαψη

Mega 21.00

Η Μαρίνα εκνευρίζεται, όταν ο Σαμπάνης, με τον οποίο μοιάζει να έχει παρελθόν, μπαίνει επικεφαλής στην υπόθεση της Βίκυς. Ο Γιάννος ξυπνά, χωρίς καμία μνήμη, στο σπίτι της Κλαίρης. Ο Αλέξανδρος και η Τζόυ αρχίζουν να επικοινωνούν ξανά, σαν πατέρας με κόρη. Ο Τζώρτζης πηγαίνει καλεσμένος στην εκπομπή της Βίκυς. Αλέξανδρος και Κλαίρη προσπαθούν να ανακάμψουν μετά τις τελευταίες αναποδιές.