ΤΑΙΝΙΕΣ

Τα Στρουμφάκια:

Το χαμένο χωριό

MEGA 21.00

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνωρισε η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά των Στρουμφ το 2011, μια ακόμη συνέχειά της στην οποία τα αξιολάτρευτα μπλε πλάσματα αντιμετωπίζουν τον κακό μάγο Δρακουμέλ μέσα σε ένα δάσος. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2017 (84′) ** ½

Παιχνίδι κατασκόπων

ΑΝΤ1 00.15

Με αφορμή την προσπάθεια ενός βετεράνου αμερικανού πράκτορα υπό συνταξιοδότηση (Ρόμπερτ Ρέντφορντ) να σώσει από τον θάνατο έναν νεότερό του κατάσκοπο (Μπραντ Πιτ) που έχει συλληφθεί ως κατάσκοπος στην Κίνα, ο σκηνοθέτης Τόνι Σκοτ κάνει μια ψυχαγωγική καταγραφή της παγκόσμιας δράσης της CIA από την εποχή του Βιετνάμ μέχρι το τέλος του Ψυχρού Πολέμου. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2001 (121′) ***

ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ

Supermarket sweep

Mega 18.40

Τρία ζευγάρια διαγωνίζονται μεταξύ τους σε διασκεδαστικά παιχνίδια, αλλά και απίθανες ερωτήσεις. Ο Tonis Sfinos κάνει παιχνίδι με όλους και με όλα, βάζει συνεχώς νέες προκλήσεις στους παίκτες και τους προτρέπει με την ανεξάντλητη ενέργειά του να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία! Το ζευγάρι που θα καταφέρει να κάνει το μεγαλύτερο λογαριασμό στο «ταμείο» κερδίζει το έπαθλο των 1.500 ευρώ!

ΣΕΙΡΑ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

ΕΡΤ1 20.00

Η Μυρτώ με τον Μπαλαούρα έχουν φτάσει, ο αμφορέας είναι σπασμένος και ο Μένιος κάνει τα πάντα για να τους αποπροσανατολίσει, μέχρι να δουν τι θα κάνουν με τη Φιλιώ. Η Κατερίνα με τον Παναγή έχουν χάσει στιγμές από την παρακολούθηση της κάμερας, αλλά τα ίδια και χειρότερα γίνονται με τον Κανέλλο και τον Τζώρτζη, που τσακώνονται κι έχουν χάσει κι εκείνοι τα σούρτα φέρτα του Βαγγέλα στο σπίτι της Μάρμως.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Δεν είμαι ο νέγρος σου

ΕΡΤ2 00.20

Με μια αφήγηση που αποτελείται εξ ολοκλήρου από τα λόγια του συγγραφέα Τζέιμς Μπάλντουιν (1924-1987), από προσωπικές του εμφανίσεις και από το κείμενο του τελευταίου του βιβλίου «Remember This House», που έμεινε ημιτελές, το ντοκιμαντέρ του Ραούλ Πεκ είναι η επιτομή του black power.

Μιλώντας για τους τραγικούς θανάτους των ηγετών του κινήματος για τα πολιτικά δικαιώματα Μάλκομ Εξ, Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και Μέντγκαρ Εβερς, καταδεικνύει το πώς η εικόνα και η πραγματικότητα των μαύρων στη σημερινή Αμερική είναι κατασκευασμένες και επιβεβλημένες.