ΤΑΙΝΙΑ

Το μυστικό στα μάτια τους

ALPHA 23.00

Δύο πρώην αστυνομικοί (Τσιουέτελ Ετζιόφορ, Νικόλ Κίντμαν) προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση δολοφονίας μιας κοπέλας που τους έχει στοιχειώσει 13 ολόκληρα χρόνια. Ο Μπίλι Ρέι υπέγραψε αυτή την καλογυρισμένη αμερικανική διασκευή του μυθιστορήματος του Εντουάρντο Σαχέρι στο οποίο είχε ήδη βασιστεί η σπουδαία αργεντίνικη ταινία του 2009 σε σκηνοθεσία Χουάν Χοσέ Καμπανέλα – απέσπασε το Οσκαρ Καλύτερης διεθνούς ταινίας. Σπαρακτική η Τζούλια Ρόμπερτς ως μητέρα της νεκρής κοπέλας. Παραγωγή: ΗΠΑ/  Αγγλία / Ισπανία, 2015 (101′) **

ΣΕΙΡΕΣ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

ΕΡΤ1 20.00

Ενα προς ένα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Βαγγέλας είναι ζωντανός, γεγονός που αναστατώνει και διχάζει τα εγγόνια του, τα οποία τελικά θα φτάσουν ένα βήμα πριν από τη μεγάλη αποκάλυψη. Η Βαρβάρα σκαλίζει παλιές πληγές και προκαλεί αναστάτωση, τόσο στον παπά όσο και στην Κική.

Εξαψη

Mega 21.00

Η Ιριδα, τρομοκρατημένη ζητά από τον Μηνά να συναντηθούν. Την ίδια ώρα, ο Μηνάς βρίσκεται σε ρομαντικό δείπνο με τη Βίκυ.

Ο Ορφέας και η Μαρίνα βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στον ένοχο. Η Τζόυ κρύβεται από τους γονείς της, μη θέλοντας να τους αντιμετωπίσει. Η μαμά της Αγάπης, ανακοινώνει στην Κλαίρη ότι ήρθε η ώρα να πάρει πίσω το παιδί.

ΕΚΠΟΜΠΗ

Mega stories

Mega 24.00

Πώς είναι να πουλάς ναρκωτικά στα 14; Τι νιώθεις την πρώτη μέρα μόνος στο κελί σου; Πόσο «σωφρονιστική» είναι η εμπειρία της φυλακής για ένα παιδί;

Είναι μοναχικός και δύσκολος ο αγώνας της επανένταξης; Πότε ξημερώνει για σένα η «καινούργια μέρα»; Τα παιδιά, που μεγάλωσαν πια, μιλούν στη Δώρα Αναγνωστοπούλου για το δύσκολο ταξίδι της επιστροφής που τους δικαίωσε.