ΕΚΠΟΜΠΗ

Live news

Mega 16.20

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής καταγράφουν τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, φέρνουν στο προσκήνιο ρεπορτάζ που θα συζητηθούν και δίνουν κάθε χρήσιμη πληροφορία για όλες τις εξελίξεις των γεγονότων.

ΤΑΙΝΙΑ

Star Trek Beyond

ΣΚΑΪ 01.00

Σε μια αποστολή διάσωσης στο πιο μακρινό σημείο του Διαστήματος, το «USS Enterprise» πέφτει σε ενέδρα του Κραλ, ενός αδίστακτου ορκισμένου εχθρού της Ομοσπονδίας, και καταλήγει σε έναν αχαρτογράφητο εχθρικό κόσμο. Ο κάπτεν Κερκ, ο Σποκ και το πλήρωμα χωρίζονται χωρίς τρόπο διαφυγής. Μόνο η Τζάιλα, μια επαναστάτρια εξωγήινη πολεμίστρια, μπορεί να τους βοηθήσει να βρεθούν και πάλι και να βρουν έναν τρόπο να φύγουν από τον πλανήτη, σε μια μάχη ενάντια στον χρόνο, πριν ο θανατηφόρος στρατός του Κραλ ξεκινήσει έναν γενικευμένο γαλαξιακό πόλεμο. Γαλαξιακή περιπέτεια φαντασίας του Τζάστιν Λιν που συνεχίζει τον μύθο που χάραξε το τηλεοπτικό «Star Trek» στη δεκαετία του 1960. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2016 (110′) **

ΣΕΙΡΑ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

ΕΡΤ1 20.00

Η Τούλα προσπαθεί να εκμαιεύσει την αλήθεια για τον Βαγγέλα από την Κατερίνα και τον Παναγή, ενώ η Μυρτώ είναι ένα βήμα πριν από το εγκεφαλικό, αφού έχει καταλάβει την αλήθεια για τα αρχαία. Ο Στάθης, πάλι, ζει τ’ όνειρο βλέποντας την αδελφή του σε αυτή την κατάσταση και το απολαμβάνει. Ο Μένιος θέλει να μάθει για τις τρούφες περισσότερα, ενώ η Φιλιώ είναι αντίθετη, μην τους πάρει κανένα μάτι – και δεν έχει κι άδικο.