Καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την Κυριακή του Πάσχα και, όπως όλα δείχνουν, το σούβλισμα του αρνιού στο χωριό μετατίθεται για του… χρόνου, αρκετοί είναι εκείνοι που θα προτιμήσουν τα ψητά στα κάρβουνα. Και παρότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει (τουλάχιστον) γευστικά, οι επιστήμονες του Harvard επισημαίνουν ότι είναι αναγκαίο οι ψήστες να τηρούν συγκεκριμένους κανόνες για την προστασία της υγείας. Στο «αλφαβητάρι» των συμβουλών που έχουν συντάξει το «Α» είναι αφιερωμένο στο καλό καθάρισμα της σχάρας. Στο πλαίσιο αυτό επισημαίνουν ότι πριν και μετά το ψήσιμο πρέπει να τρίβεται καλά με σκληρή βούρτσα ώστε να απομακρύνονται τα υπολείμματα καρβουνισμένου κρέατος.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ