RETASTE 6-8 Μαΐου 2021: Ενα πολυθεματικό συνέδριο ανοίγει τον διάλογο για ουσιαστικές λύσεις στη σπατάλη τροφίμων. Μπροστά στη ζοφερή πραγματικότητα των 690 εκατομμυρίων ανθρώπων που υποσιτίζονται παγκοσμίως στις μέρες μας και του 40% των παραγόμενων τροφίμων που χάνεται σε κάποιο στάδιο της εφοδιαστικής αλυσίδας, το συνέδριο «RETASTE: Rethink Food Waste» προτρέπει να σκεφτούμε σοβαρά τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την πολύτιμη τροφή μας και τους φυσικούς πόρους που σπαταλιούνται μέχρι να φτάσει στο πιάτο μας. To συνέδριο διοργανώνεται διαδικτυακά από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στις 6-8 Μαΐου 2021. Συμμετέχουν μεταξύ άλλων ειδικοί σε θέματα τροφίμων, βιο-οικονομίας και κυκλικής οικονομίας. Για περισσότερες πληροφορίες: https://retaste.gr/, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ