Τα ραπανάκια που τα έλεγαν αλήτες
Τα τελευταία είκοσι, περίπου, χρόνια το ενδιαφέρον για τη γαστρονομία και την εστίαση στη χώρα μας όχι απλώς έχει πάρει τα πάνω του αλλά έχει δημιουργήσει μία εξαιρετικά ενεργή «αγορά». Που δεν έχει να κάνει μόνο με την οικονομία αλλά και με τις τάσεις, τις συνήθειες, τις μόδες, τα ήθη μας. Και δεν εννοώ αποκλειστικά στο φαγητό.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ