ΤΑΙΝΙΑ

London boulevard

ALPHA 22.00

Θρίλερ της παλιάς βρετανικής κοπής, του Γουίλιαμ Μόναχαν με τον Κόλιν Φάρελ σε ρόλο «παιδιού για όλες τις δουλειές» μιας σταρ (Κίρα Νάιτλι), την οποία και ερωτεύεται. Ο Μόναχαν σκιαγραφεί με ζωντάνια ήρωες του βρετανικού υποκόσμου, από τον Ρέι Γουίνστοουν (ο κρυφο-ομοφυλόφιλος νονός που σκοτώνει εν ψυχρώ) μέχρι τον Μπεν Τσάπλιν που κρατά τον ρόλο του αφερέγγυου, μονίμως κάθιδρου μικροαπατεώνα που αναζητεί τη χρυσή ευκαιρία εκμεταλλευόμενος τη φιλία του με τον Φάρελ. Το μόνο πρόβλημα με την ταινία είναι ότι θέλει να αποκτήσει τον αέρα του «Συλλάβετε τον Κάρτερ» (με τον Μάικλ Κέιν) σε συνδυασμό με τον «Σωματοφύλακα» (Γουίτνεϊ Χιούστον – Κέβιν Κόστνερ). Παραγωγή: Αγγλία, 2010 (94′) ***

ΣΕΙΡΕΣ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

ΕΡΤ1 20.00

O Παναγής γίνεται έξαλλος όταν πετυχαίνει τον Νικόλα κρυμμένο στην κρεβατοκάμαρα της Κατερίνας και καυγαδίζει έντονα μαζί της, ενώ η παρουσία του Νικόλα εκεί δυναμιτίζει περισσότερο την ατμόσφαιρα. Ο Στάθης και η Φωτεινή χάνουν το Βαγγέλα και πανικοβάλλονται ενώ λίγο μετά τους επισκέπτεται και ο Μένιος. Μοιραία, όλοι καταλήγουν να παραδεχτούν πως γνωρίζουν ότι ο Βαγγέλας είναι ζωντανός.

Εξαψη

Mega 21.00

Στο αστυνομικό τμήμα Ναυπλίου τρεις άνθρωποι δουλεύουν πυρετωδώς, προκειμένου να πιάσουν τον πραγματικό ένοχο στην υπόθεσης της Βίκυς. Ενα άτομο υπεράνω πάσης υποψίας, που δεν έχει αφήσει καθόλου ίχνη πίσω του. Ο πατέρας του Αλέξανδρου φτάνει στην Αθήνα, μετά από χρόνια. Η συνάντησή τους δεν θα είναι εύκολη.