ΤΑΙΝΙΑ

Η δοκιμασία

ALPHA 22.00

Θρίλερ κατασκοπείας του Ρότζερ Ντόναλντσον, ένα παραδοσιακό «παιχνίδι» γάτας – ποντικιού: ο Αλ Πατσίνο παίζει τον βετεράνο εκπαιδευτή νεοσύλλεκτων πρακτόρων της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ο οποίος επιλέγει έναν άσο των κομπιούτερ (Κόλιν Φάρελ) και αφοσιώνεται στην περίπτωσή του. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2003 (115)’ **

ΣΕΙΡΑ

Εξαψη

Mega 21.00

Η Μαρίνα χαρτογραφεί από την αρχή το βράδυ της πρώτης απόπειρας της Βίκυς. Ολα τα στοιχεία αρχίζουν να ενώνονται. Η Ιριδα θεωρείται και επισήμως αθώα από την αστυνομία. Η Κλαίρη και ο Κωστής προσπαθούν να δείξουν στον Γιάννο ότι έχει λόγους να μείνει ζωντανός. Ο Μηνάς αποκαλύπτει για πρώτη φορά στον αδελφό του τις δυσκολίες που πέρασε όλα αυτά τα χρόνια.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Live news

Mega 16.40

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής καταγράφουν τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, φέρνουν στο προσκήνιο ρεπορτάζ που θα συζητηθούν και δίνουν κάθε χρήσιμη πληροφορία για όλες τις εξελίξεις των γεγονότων.

Με πρωτοποριακό τρόπο και χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας η παρουσίαση των θεμάτων της επικαιρότητας γίνεται πιο ζωντανή και άμεση από ποτέ.

Αυτός και ο άλλος

ΕΡΤ1 00.15

Ο Γιάννης Κότσιρας μιλά για τη ζωή μετά την καραντίνα, περιγράφει τα σχέδιά του για το καλοκαίρι, εξηγεί την ανάγκη που τον οδήγησε να γράψει ένα τραγούδι με κοινωνικό στίχο, όπως το «Κοίτα γύρω», αλλά και τους λόγους που τον έκαναν να ανοίξει ένα παιδικό κανάλι στο Youtube και θυμάται ιστορίες πίσω από δημοφιλείς επιτυχίες του και μεγάλες συνεργασίες με σπουδαίους συνθέτες.