Νέο Opel Astra, φέτος

Mια πρώτη γεύση από το νέο Opel Astra έδωσε η γερμανική φίρμα. Το νέο μοντέλο φέρει τη νέα, «καθαρή» και τολμηρή σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας και προαναγγέλλει το μέλλον των επιβατικών της αυτοκινήτων. «Το μελλοντικό Astra θα ανοίξει ένα συναρπαστικό, νέο κεφάλαιο στην 30χρονη ιστορία του συμπαγούς μοντέλου μας»,  ανέφερε ο CEO της Opel Μίκαελ Λόσενχερ. «Είμαστε σίγουροι ότι η επόμενη γενιά του Opel Astra θα δημιουργήσει μία ισχυρή εντύπωση και θα προσελκύσει πολλούς νέους πελάτες στη μάρκα». Το νέο μοντέλο αναμένεται να μπει σε γραμμή παραγωγής φέτος, θα έχει εξηλεκτρισμένες εκδόσεις και αρκετές τεχνολογικές καινοτομίες στο εσωτερικό.

Volvo: Διερευνά την παραγωγή χάλυβα χωρίς ορυκτά

Mε στόχο την κατασκευή χάλυβα χωρίς ορυκτά, η Volvo ενώνει τις δυνάμεις της με τη σουηδική εταιρεία παραγωγής χάλυβα SSAB, για χρήση στην αυτοκινητοβιομηχανία. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ονομάζεται HYBRIT: πρόκειται για ένα σύνολο από ιδιαίτερα φιλόδοξα και προηγμένα project της βιομηχανίας χάλυβα που αφορούν την εξέλιξη χάλυβα χωρίς ορυκτά. Η πρωτοβουλία HYBRIT ξεκίνησε από τη SSAB, την παραγωγό σιδηρομεταλλεύματος LKAB και την εταιρεία παραγωγής και διανομής ενέργειας Vattenfall.

Εκπτώσεις στα μοντέλα Fiat

Σημαντικές εκπτώσεις ισχύουν για τα μοντέλα της Fiat, όπως το μικρό Panda που έχει έκπτωση από 1.050 έως και 2.350 ευρώ. Επίσης, το λιλιπούτειο 500άρακι έχει έκπτωση έως και 2.210 ευρώ, ενώ μεγάλες εκπτώσεις γίνονται και σε άλλα μοντέλα όπως το Tipo Hatchback με εκπτώσεις από 450 έως 1.600 ευρώ. Η τιμή του ορίζεται στα 14.990 ευρώ.