Ο πληθυσμός της Ουαλλίας εχάρισεν εις την νεαράν πριγκήπισσαν Ελισσάβετ, την κόρη του δούκος και της δουκίσσης της Υόρκης, μίαν μικράν αγρέπαυλιν. Εις την φωτογραφίαν φαίνεται η μικρά ιδιοκτήτρια μπροστά εις την δωρηθείσαν οικίαν. Δεδομένου ότι ο πρίγκιψ της Ουαλλίας, ο διάδοχος του αγγλικού θρόνου, παρ’ όλον ότι συνεπλήρωσε το 40ον έτος της ηλικίας του εξακολουθεί να είνε άγαμος, η μικρά πριγκήπισσα θεωρείται ως η διάδοχός του επί του θρόνου, επί τη υποθέσει ότι ο διάδοχος του οποίου ο αδελφός είνε ο πατέρας της, απέθνησκεν άγαμος και άτεκνος.

Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΕΡΓΑΤΗΣ!

Μίαν καταπληκτικήν είδησιν αναγράφουν τα αμερικανικά φύλλα. Ενας από τους υιούς του Ροκφέλλερ εβαρέθηκε φαίνεται τα πλούτη του πατρός του και απεφάσισε να κερδίζη μόνος του τον άρτον του. Εζήτησε λοιπόν και επέτυχε να προσληφθή ως… εργάτης εις εν των εργοστασίων της Στάνταρντ Οϊλ Κόμπανυ, όπου και εργάζεται από μηνών τώρα, προς μεγάλην… χαράν του γέρω Ροκφέλλερ, ο οποίος ενθουσιάσθη με την απόφασιν του απογόνου του.

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ

Σε ένα χωριό πλησίον εις το Λοτζ της Πολωνίας μια γυναίκα εγέννησεν ένα κατά τα άλλα άρτιο παιδί, το οποίον είχε την μόνην, καταπληκτικήν όμως ανωμαλίαν ότι απέκτησε

την… δευτέραν ημέραν της γεννήσεώς του… δόντια. Ολόκληρον την οδοντοστοιχίαν του. Το χωριό εχάλασε κόσμο μόλις εγνώσθη το γεγονός. Οι χωριάτες εξέλαβον το καταπληκτικόν αυτό συμβάν ως έργο του… διαβόλου και ηνάγκασαν – δια να μη… μολυνθή το χωριό! – τον πατέρα του «τέρατος» να το αποκεφαλίση με τον πέλεκυν!

ΤΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΦΟΡΑ ΣΤΡΕΙΔΙΑ

Γνωστή παρισινή ηθοποιός εγευμάτιζε με πολυπληθή παρέαν εις γνωστότατον ρεστωράν εις το δάσος της Βουλώνης. Αίφνης ανακαλύπτει προς μεγίστην έκλπηξιν αλλά και χαράν της σε ένα στρείδι που ητοιμάζετο να το καταπιή, ένα… θαυμάσιο μαργαριτάρι. Την άλλην ημέραν τα φύλλα εδημοσίευσαν το γεγονός και ιδού οι Παρισινοί κατέκλυσαν την μεθεπομένην το ρεστωράν. Η κατανάλωσις των στρειδιών έλαβε καταπληκτικάς διαστάσεις. Μέχρις ότου ο «μαιτρ» του ρεστωράν ήλθεν εις ρήξιν με τον ιδιοκτήτην και απεκάλυψεν ότι η ανεύρεσις του μαργαριταριού ωφείλετο εις… τρικ ρεκλάμας σκηνοθετηθέν υπό του ιδιοκτήτου του ρεστωράν… Οι εξαπατηθέντες πελάται παρ’ ολίγον να λυντσάρουν τον δυστυχή ξενοδόχον!