Η πανδημία και η κλιματική αλλαγή επηρέασαν την παραγωγή και διανομή τροφίμων με τρόπους που δεν έχουμε ξαναδεί αποκαλύπτοντας ότι τα αγροδιατροφικά συστήματα δεν είναι άτρωτα και τονίζοντας την ανάγκη για αποτελεσματικότερα, χωρίς αποκλεισμούς, ανθεκτικά και βιώσιμα συστήματα γεωργικών τροφίμων.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ