Για την Ολλανδία και συγκεκριμένα το Απελντοορν όπου θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (12/7) ο ΠΑΟΚ. Με 30 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Λούκας Τέιλορ και Νέλσον Ολιβέιρα, «πέταξαν» οι Ασπρόμαυροι που θα παραμείνουν στην Ολλανδία μέχρι και τις 26 Ιουλίου. Στο διάστημα αυτό μάλιστα η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει και τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

«Καλημέρα, εδώ είμαστε στο αεροδρόμιο με τον κ. Μιχαηλίδη. Ετοιμοι να ταξιδέψουμε για την προετοιμασία. Οι πρώτες μέρες τελείωσαν εδώ στην Ελλάδα και τώρα θα τα πούμε στην Ολλανδία» ανέφερε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μέσω των social media της ΠΑΕ, κατά την αναχώρηση της ομάδας.

Πέρεθ για ΠΑΟ

Στα του Παναθηναϊκού τώρα, ο Ρούμπεν Πέρεθ θα είναι όπως όλα δείχνουν η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, κάτι που επιβεβαιώνει με δημοσίευμά της η εφημερίδα «AS». Το ρεπορτάζ των Ισπανών στέκεται κυρίως στο οικονομικό σκέλος της πρότασης του Τριφυλλιού που είναι και ο πλέον καθοριστικός λόγος που ο 32χρονος μέσος θα αποφασίσει να μετακομίσει στην Ελλάδα.