Πριν ακόμη διεξαχθεί ο 2ος προκριματικός του Conference League διενεργήθηκε η κλήρωση για τον 3ο γύρο από τον οποίο θα εκκινήσει φέτος ο ΠΑΟΚ.

Για τον Δικέφαλο του Βορρά, λοιπόν, είναι δεδομένο πως θα κοντραριστεί στις 5 και 12 Αυγούστου με τον νικητή του ζευγαριού Ντουντελάνζ – Μποέμιανς. Θα διεκδικήσει πρόκριση είτε απέναντι στην ομάδα του Λουξεμβούργου που το 2018-19 ηττήθηκε δις σε όμιλο του Europa League από τον Ολυμπιακό (5-1, 0-2) είτε κόντρα στους Ιρλανδούς.

Από την άλλη η ΑΕΚ για να συναντήσει τη σουηδική Ελφσμποργκ (είχαν αναδειχτεί ισόπαλοι 1-1 στην Μπόρας Αρένα στις 25/10/2007 σε όμιλο του Κυπέλλου UEFA με γκολ του Χάρη Παππά) ή τη μολδαβική Μιλσάμι, θα πρέπει να αποκλείσει τη βοσνιακή Βελέζ Μόσταρ (μεθαύριο στο Σαράγεβο το πρώτο ματς). Ομοίως και ο Αρης που καλείται να ανταπεξέλθει απέναντι στην έμπειρη Αστάνα (αρχής γενομένης από μεθαύριο στο Καζακστάν) για να βρεθεί στο διάβα του η Κουόπιο (Φινλανδία) ή η Βόρσκλα Πολτάβα (Ουκρανία).

Εφυγε ο Ουάρντα

Στον ΠΑΟΚ, πάντως, φαίνεται πως έσπασε οριστικά το γυαλί με τον Αμρ Ουάρντα. Πάνω που ενσωματώθηκε ξανά στην ομάδα (είχε περιθωριοποιηθεί επί ολλανδικού εδάφους μετά το επεισόδιο με τον Ράζβαν Λουτσέσκου) ζήτησε χθες άδεια για να μεταβεί στην Αίγυπτο επικαλούμενος προσωπικούς λόγους… Οπότε το ενδεχόμενο διαζυγίου είναι ορθάνοικτο.