ΤΑΙΝΙΑ

Χτυποκάρδια στο θρανίο

ΑΝΤ1 20.00

Μια μαθήτρια που ερωτεύεται και παντρεύεται έναν μεσήλικα γιατρό αναπολεί τα σχολικά της χρόνια και γυρίζει στα θρανία κρυφά από τον άντρα της. Του Αλέκου Σακελλάριου, με τους Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Διονύση Παπαγιαννόπουλο. Παραγωγή: Ελλάδα 1963 (107) **

ΣΕΙΡΕΣ

Η κυρία υπουργός

ΕΡΤ2 17.00

Η Ελίζαμπεθ επισκέπτεται τη Μόσχα προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του προέδρου της Ρωσίας. Ενώ προσπαθεί να κλείσει μια συμφωνία για τη διακοπή των εχθροπραξιών στην Ουκρανία, καλείται να αντιμετωπίσει απρόσμενες καταστάσεις. Ο σπουδαστής που στρατολόγησε ο Χένρι αναλαμβάνει την πρώτη του αποστολή και μετά το πέρας της συλλαμβάνεται και ανακρίνεται από κάποιους με την κατηγορία της κατασκοπείας.

Ευτυχισμένοι μαζί

Mega 22.00

Η Εύα και ο Μάρκος θέλουν να μείνουν για λίγο μόνοι, αλλά κάτι τέτοιο στο σπίτι τους είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο,τι ραντεβού και να δώσουν μέσα και έξω από το σπίτι, στο τέλος ματαιώνεται. Ο Διονύσης τσακώνεται με την Ελένη, διότι εκείνος θέλει να κάνουν ένα ακόμη παιδί, ενώ εκείνη διατηρεί αμφιβολίες.

ΕΚΠΟΜΠΗ

Κοινωνία ώρα Mega

Mega 05.30

Ο Νικήτας Κορωνάκης, η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Στέλλα Στυλιανού λένε την πρώτη καλημέρα, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές και τους πρωταγωνιστές των θεμάτων της επικαιρότητας. Συνδέσεις με όλες τις πόλεις της Ελλάδας, διεθνής επικαιρότητα, Διαδίκτυο και νέα μέσα, ανάδειξη των κοινωνικών προβλημάτων και μάχιμο ρεπορτάζ για την αναζήτηση λύσεων αλλά και ειδήσεις που μεταφέρουν τη θετική πλευρά της ζωής, θα είναι καθημερινά στην ατζέντα της εκπομπής.