Μπορεί οι Αγγλοι να μην κατάφεραν να φέρουν το ποδόσφαιρο στο σπίτι («Football’s coming home»), αλλά το MEGA φέρνει σε όλα τα σπίτια το Τσάμπιονς Λιγκ ή, για να ακριβολογούμε, η καλύτερη διοργάνωση επιστρέφει στο σπίτι της, στο MEGA.

Για τα επόμενα τρία χρόνια, το MEGA φέρνει ξανά στα σπίτια όλων, ελεύθερα, το Τσάμπιονς Λιγκ. Κάθε Τετάρτη θα μεταδίδει τον κορυφαίο αγώνα της βραδιάς, καθώς και εκπομπές με τα χαϊλάιτς όλων των αναμετρήσεων. Η στέψη του πρωταθλητή Ευρώπης θα γίνεται ζωντανά στο MEGA από φέτος μέχρι και το 2024.

Και, το κυριότερο, ελεύθερα για όλους μέσω της πιο γνωστής και αγαπημένης τηλεοπτικής συχνότητας του κοινού.

MEGA και Τσάμπιονς Λιγκ βάδιζαν μαζί από τα πρώτα βήματα στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και πλέον η πιο επιτυχημένη συνεργασία επαναλαμβάνεται.

Χθες το MEGA έδειξε τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι και κάθε εβδομάδα μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχει και έναν σημαντικό αγώνα.

Η επίσημη έναρξη της τριετούς συμφωνίας με την UEFA είναι στις 11 Αυγούστου με τον τελικό του Σούπερ Καπ μεταξύ Τσέλσι – Βιγιαρεάλ και ακολουθούν πλέι οφ, κλήρωση ομίλων και, φυσικά, η μαγεία των ομίλων και των νοκάουτ αγώνων.