Μία συμμετοχή έκανε στην πρώτη ομάδα της Λιλ. Και πρόλαβε να σκοράρει γκολ πρόκρισης. Στο Κύπελλο απέναντι στην Ντιζόν, στο τελικό 1-0 των πρωταθλητών Γαλλίας. Ο Κριστόφ Γκαλτιέ, προπονητής της Λιλ την περσινή σεζόν (έφυγε για τη Νις μετά την κατάκτηση του τίτλου με τους «Λιλουά») είχε αποθεώσει εκείνο το βράδυ τον Αγκιμπού Καμαρά. Τα λόγια του είναι ίσως η μεγαλύτερη απόδειξη της αξίας του πιτσιρικά.

«Είναι πολύ δυνατός και πειθαρχημένος. Ακολούθησε κατά γράμμα την τακτική της ομάδας και πέτυχε ένα πολύ σημαντικό γκολ. Ενα γκολ που θα του δώσει αυτοπεποίθηση και θα τον βοηθήσει να κάνει το επόμενο βήμα. Ο Αγκιμπού ήρθε στον σύλλογο την περασμένη σεζόν. Τον έχω δει να παίζει με τη δεύτερη ομάδα. Μπορεί να είναι μόλις 20 ετών, αλλά είναι ένας ποδοσφαιριστής με προσωπικότητα. Δεν κάνει περιττά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν χάνει εύκολα την μπάλα. Είναι πολύ σταθερός και δεν κάνει εύκολα λάθη στις πάσες του. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πλευρά, γεγονός που μας δίνει έξτρα επιλογές. Καταλαβαίνει γρήγορα όσα του ζητάμε και διορθώνει τα λάθη του.

Είναι δυναμικός, ακούει τις παρατηρήσεις που του κάνουν στις προπονήσεις και είναι ένας παίκτης υψηλών προδιαγραφών. Ολοι στην ομάδα προσπαθούν να τον βοηθήσουν να βελτιωθεί».