ΕΚΠΟΜΠΗ

Κοινωνία ώρα Mega

MEGA 05.30

Ο Νικήτας Κορωνάκης, η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Στέλλα Στυλιανού λένε την πρώτη καλημέρα, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές και τους πρωταγωνιστές των θεμάτων της επικαιρότητας.

Συνδέσεις με όλες τις πόλεις της Ελλάδας, διεθνής επικαιρότητα, Διαδίκτυο και νέα μέσα, ανάδειξη των κοινωνικών προβλημάτων και μάχιμο ρεπορτάζ για την αναζήτηση λύσεων, αλλά και ειδήσεις που μεταφέρουν τη θετική πλευρά της ζωής, θα είναι καθημερινά στην ατζέντα της εκπομπής.

ΣΕΙΡΕΣ

Ευτυχισμένοι μαζί

MEGA 22.00

H πιο επιτυχημένη και αγαπημένη οικογενειακή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, που γελάει με όλα όσα συμβαίνουν στην «ιερή» ελληνική οικογένεια, αλλά και λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Αγόρια εναντίων Κοριτσιών!

Ο εφηβικός έρωτας των δύο πρωταγωνιστών ξαναζωντανεύει έπειτα από χρόνια και καταλήγει σε γάμο.

Εκείνος χήρος με τρία αγόρια, εκείνη χωρισμένη με δύο κορίτσια.

Η τούρτα της μαμάς

ΕΡΤ2 23.00

Ο νέος έρωτας της Μαριλού είναι πραγματικά νέος, πιο νέος δεν γίνεται. Οταν θα ανοίξει η πόρτα, οι παρεπιδημούντες της οικογένειας Βασίλαινα θα ζήσουν ένα αληθινό σοκ και δέος. Ακόμα και η πιο τρελή φαντασία τους δεν θα μπορούσε να φανταστεί την ταυτότητα του όμορφου Βαγγέλη. Εκτός των πιο τολμηρών μελών της οικογένειας, όλοι οι άλλοι, ακόμα και ο αδελφός του καλεσμένου, θα βρεθούν απέναντι – και όχι με τους καλύτερους τρόπους – στην αμφιλεγόμενη σχέση της Μαριλού. Και τα πράγματα θα εκτροχιαστούν, όταν κάνει την εμφάνισή του το μονόπετρο…

ΤΑΙΝΙΑ

Ο μαμάκιας

ΕΡΤ2 22.00

Ενας 29χρονος που έχει βολευτεί στο σπίτι της μαμάς του και δεν βρίσκει κανέναν λόγο για να αλλάξει τρόπο ζωής νιώθει ότι εκθρονίζεται όταν εκείνη γνωρίζεται με έναν άνδρα που αποφασίζει να μετακομίσει στο σπίτι τους. Ο ακήρυχτος πόλεμος ανάμεσα στους άνδρες του σπιτιού, που θα ξεσπάσει, είναι τα καλύτερα σημεία μιας μάλλον χλιαρής κομεντί του Τιμ Χάμιλτον, με τους Νταϊάν Κίτον, Τζεφ Ντάνιελς, Τζον Χέντερ στους βασικούς ρόλους. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2007. (88′) **