Διπλά κερδισμένος βγαίνει ο ΠΑΟΚ, από τη μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς η οποία επενδύει σταθερά σε παίκτες από τον κυπελλούχο Ελλάδας καθώς ήδη είχε πάρει τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Δεν είναι μόνο τα (καλά) λεφτά που θα βάλει στα ταμεία του ο Δικέφαλος, και ουσιαστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αποψινού αγώνα με την Μποέμιανς είπε μια μεγάλη αλήθεια.

«Αν δεν γινόταν τώρα η μεταγραφή δεν θα γινόταν ποτέ. Πιστεύω ότι η μεταγραφή του Τζόλη είναι κάτι που χρειαζόταν η ομάδα. Ηταν πολύ δύσκολο να τον κρατήσουμε στην ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Είναι ένα τεράστιο βήμα για αυτόν στην Premier League, του εύχομαι κάθε επιτυχία. Εμείς οι έμπειροι πρέπει να βοηθάμε τους πάντες στην ομάδα, όχι μόνο τους νεαρούς παίκτες» τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, που μάλιστα αστειεύτηκε και με έναν δημοσιογράφο:

«Αν ο «Guardian» ερχόταν και σου έδινε την ευκαιρία να δουλέψεις στο κορυφαίο επίπεδο, με πολλά περισσότερα λεφτά τι θα έκανες (σ.σ. γελάει); Τη Δευτέρα ο Σαββίδης είπε όχι για τη μεταγραφή και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «αν δεν γίνει η μεταγραφή, δεν θα γίνει ποτέ» και να το δούμε μετά το παιχνίδι. Οι άνθρωποι της Νόριτς τον ήθελαν για να παίξει ή να μπει στον πάγκο στο παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ. Ισως ήταν η μοναδική του ευκαιρία να έχει μια τέτοια ευκαιρία για να παίξει στην Premier League. Είναι πολύ εύκολο να μιλάμε από έξω και να λέει ο καθένας τη γνώμη του για το τι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Για μένα ήταν η ιδανική στιγμή να φύγει και για τον ίδιο και για τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέραμε πώς θα διαχειριστεί ο ίδιος την κατάσταση αργότερα, αν έμενε και θα μπορούσε να προσφέρει στο μέλλον. Η θέληση του ίδιου ήταν τεράστια για αυτή τη μεταγραφή».

Αυτή είναι η αλήθεια, ο Χρήστος Τζόλης έχοντας ζήσει μια χρονιά όνειρο, που έκλεισε μάλιστα και με έναν τίτλο (Κύπελλο Ελλάδας)  το μυαλό του – κακά τα ψέματα – ήταν στη μεταγραφή του και εκεί θα έμενε και μετά τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν με τον ΠΑΟΚ (εφόσον δεν είχε ολοκληρωθεί η μετακίνησή του).

Ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε μεγάλο αγωνιστικό κέρδος από έναν νεαρό όπου έβλεπε μπροστά του μια τεράστια ευκαιρία να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο (Πρέμιερ Λιγκ).

Ετσι τόσο ο παίκτης, όσο και η ομάδα είναι αμφότεροι κερδισμένοι.