Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα στην Τούμπα τη Μποέμιανς με στόχο να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό ταξίδι του. Η ήττα στην Ιρλανδία με 2-1 φέρνει σε δύσκολη θέση τους Θεσσαλονικείς. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά προκειμένου να προκριθεί.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ υπάρχει πάντως πίστη για την ανατροπή. Οι Ασπρόμαυροι πιστεύουν πως θα παρουσιαστούν βελτιωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι του Δουβλίνου και θα πετύχουν τον στόχο τους. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεδομένα θα αλλάξει πράγματα στην ενδεκάδα του σε σχέση με το πρώτο ματς.

Ο Λουτσέσκου προσανατολίζεται σε ένα πιο επιθετικό σχήμα, του οποίου θα ηγείται ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο πορτογάλος φορ είχε πετύχει και το γκολ στην Ιρλανδία, που κράτησε τον ΠΑΟΚ ζωντανό στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η πιθανότερη διάταξη για τους Θεσσαλονικείς είναι το 4-2-3-1, χωρίς πάντως να μπορεί να αποκλειστεί και το 4-4-2.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Λουτσέσκου αναφέρθηκε στην ψυχολογία των παικτών του πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποψινό ματς. «Βλέπω μια τεράστια θέληση για τη νίκη και την πρόκριση. Δεν μας επηρεάζει τι κάνουν οι άλλες ελληνικές ομάδες, αλλά την ίδια στιγμή θέλω να πω ότι αισθάνομαι ότι οι ελληνικές ομάδες ήταν καλύτερες ποιοτικά από τους αντιπάλους τους, αλλά για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν πήραν τις προκρίσεις. Είναι κρίμα αυτό που συνέβη. Δεν μας δημιουργεί εμάς κάποια εξτρά πίεση. Πρέπει να μπούμε με αποφασιστικότητα για να πάρουμε την πρόκριση. Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει αλλά αυτό που θα πρέπει να χτίσουμε την ψυχολογία μας και αυτό θα γίνει μέσα από τα παιχνίδια. Πρέπει η δική μας αυτοπεποίθηση να φτάσει στο επίπεδο που θα μας οδηγήσει σε μια νοοτροπία, που θα μας επιτρέπει να κερδίζουμε ακόμα και αν δεν είμαστε καλοί στον αγωνιστικό χώρο», είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.