ΕΚΠΟΜΠΗ

Live news

MEGA, 16.30

Ο Νίκος Ευαγγελάτος με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής καταγράφει τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, φέρνει στο προσκήνιο ρεπορτάζ που θα συζητηθούν και δίνει κάθε χρήσιμη πληροφορία για όλες τις εξελίξεις των γεγονότων.

ΤΑΙΝΙΕΣ

Εξολοθρευτής: Η σωτηρία

ANT1, 22.00

Το τέταρτο μέρος του «Εξολοθρευτή», σε σκηνοθεσία McG, προσανατολίζεται με υπερβολικό θόρυβο στον πόλεμο ανθρώπων και μηχανών που λαμβάνει χώρα στον καταστραμμένο πλανήτη του μέλλοντος. Ο Κρίστιαν Μπέιλ έχει δυναμική παρουσία στον ρόλο του αυστηρού, αγέλαστου ηγέτη των ανθρώπων Τζον Κόνορ, αλλά την παράσταση κλέβει ο αυστραλός ηθοποιός Σαμ Γουόρδινγκτον σε ρόλο μισού ανθρώπου – μισού ρομπότ. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2009 (107′) ** ½

Ηφαίστειο

ΣΚΑΪ, 23.00

Το Λος Αντζελες βρίσκεται σε κατάσταση πανικού όταν ένα ηφαίστειο της περιοχής εκρήγνυται και η ορμητική λάβα ξεχύνεται ορμητικά στους δρόμους. Τη λύση σε αυτή τη συναρπαστική περιπέτεια καταστροφής που γυρίστηκε από τον Μικ Τζάκσον θα δώσει ο Τόμι Λι Τζόουνς. Παραγωγή: ΗΠΑ, 1997 (103′) ** ½

 ΣΕΙΡΕΣ

Η κυρία υπουργός

ΕΡΤ2, 17.00

Η Ελίζαμπεθ βρίσκεται στη Λιβύη για να διαπραγματευθεί το τέλος του εμφυλίου πολέμου στη χώρα, όταν συμβαίνει ένα τραγικό ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται και το αυτοκίνητο που τη μεταφέρει. Η Ελίζαμπεθ φροντίζει να εξασφαλίσει την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη για το κορίτσι που τραυματίστηκε.

Ευτυχισμένοι μαζί

MEGA, 21.00

Ο Διονύσης τσαντίζεται με τον Μάρκο και την Εύα, που από τη στιγμή που τα ξαναβρήκαν είναι όλο αγκαλιές και φιλιά. Ο Μάρκος αποφασίζει να φύγουν από το σπίτι. Προσπαθούν να βρουν κάπου να μείνουν και καταλήγουν προσωρινά στην αποθήκη της ταβέρνας. Ο Γιαννάκης έχει ένα πρόβλημα, είναι μαλακός ακόμα και με τα παιδιά που του επιτίθενται.