Αυτό σημαίνει να υπάρχει ομοφωνία στα μέλη της Σούπερ Λίγκας. Αποφάσισαν να οριστεί νέα ΓΣ την προσεχή Τρίτη και με θέμα την έγκριση της προκήρυξης. Παράλληλα να μη διεξαχθούν αύριο και την Παρασκευή οι επόμενες Συνελεύσεις. Είδατε πόσο γρήγορα και πόσο εύκολα λαμβάνουν αποφάσεις; Τώρα, αν μέσα σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται και αυτή που αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος, είναι ένα άλλο ζήτημα. Που (πρέπει να) απασχολεί μεν αρκετούς, όχι όμως αυτούς που παίζουν παιχνίδια σε βάρος του ποδοσφαίρου και απαιτούν ένα συμβόλαιο για να σταθούν στα πόδια τους.

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά. Οταν όλη η Ευρώπη θα παίζει ποδόσφαιρο, εμείς θα καθόμαστε στον καναπέ. Και αργότερα κυριολεκτικά θα βλέπουμε τους Ευρωπαίους με το κιάλι και θα αναρωτιόμαστε πώς στο καλό ξέφυγαν και γιατί εμείς πιάνουμε πάτο στη βαθμολογία. Και καταλήγουμε στο Κόνφερενς Λιγκ, δηλαδή ένα βήμα πριν από την απόλυτη απαξίωση.

Θα δώσουν παιχνίδια οι εθνικές ομάδες. Τις επόμενες ημέρες από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, που πάει για 11/12 Αυγούστου, έχει προγραμματιστεί να εκκινήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ. Εμείς περί άλλων τυρβάζουμε. Ποιος, αλήθεια, ασχολείται; Αγώνες στα πόδια τους δεν θα έχουν οι ποδοσφαιριστές, αυτό όμως πλέον έχει μικρότερη σημασία σε σχέση με τα παλαιότερα χρόνια. Κι αυτό γιατί επειδή είμαστε τόσο… δυνατοί ως ποδόσφαιρο, πλέον δίνουμε ματς προκριματικής φάσης ντάλα καλοκαίρι, από τον Ιούλιο μήνα! Και φυσικά το όποιο καλαντάρι έχουν σκαρφιστεί οι διοργανωτές πάει περίπατο. Γιατί θα αναγκαστούν να ορίσουν εμβόλιμες αγωνιστικές, κάποιοι παίκτες θα παίζουν απνευστί ένα αξιοσημείωτο χρονικό διάστημα, ενώ το πρωτάθλημα θα πρέπει να λήξει στην ώρα του και όχι αρχές καλοκαιριού. Ωστε να προλάβουν οι πρωταγωνιστές να ξεκουραστούν. Αλλιώς, στην πίεση συνεχώς.

Σε όλους , λοιπόν, πολλά… μπράβο! Εδώ ταιριάζει το «χειρότερα δεν γίνεται»!