Για μια πολύ ποιοτική μεταγραφή κινείται στο φινάλε της περιόδου ο ΠΑΟΚ. Οι Ασπρόμαυροι έχουν επαφές με τον Σέρβο Αντέμ Λίαγιτς, που έχει καταγράψει μια εντυπωσιακή καριέρα, περνώντας από σπουδαία κλαμπ. Οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν πως πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση, κυρίως λόγω του υψηλού κασέ του Σέρβου, αλλά θα πάνε μέχρι τέλους την υπόθεση και όπου τους βγάλει.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, τα οποία επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Λιάγιτς, η Μπεσίκτας θέλει να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, το οποίο μπορεί να ξεπερνά και τα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αναμένεται να καταθέσει σύντομα την πρότασή του, η οποία θα αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ και όπως τονίζουν στην Τουρκία «η Μπεσίκτας θα απαλλαγεί από το ήμισυ σχεδόν του συμβολαίου του εάν τελειώσει η δουλειά».

Οι Θεσσαλονικείς έχουν αποφασίσει να αποκτήσουν έναν μεσοεπιθετικό και η περίπτωση του Λίαγιτς μόνο αδιάφορους δεν τους αφήνει. Ο Λιάγιτς αναδείχθηκε από την Παρτιζάν και έκανε σημαντικές μεταγραφές σε Φιορεντίνα, Ρόμα και Τορίνο, ενώ έπαιξε δανεικός και στην Ιντερ. Τη σεζόν 2018/19 έπαιξε στην Μπεσίκτας δανεικός και εν συνεχεία μέχρι και σήμερα με μεταγραφή. Συνολικά με την τουρκική ομάδα έχει 85 συμμετοχές, 18 γκολ και 26 ασίστ.

Από εκεί και πέρα ο Αμρ Ουάρντα αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, για να συνεχίσει στην Κύπρο και την Ανόρθωση. Ο 27χρονος ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ μέσα από τα social media, ωστόσο θέλησε να κάνει και μία ειδική αναφορά σε δύο πρόσωπα, κάνοντας δύο ξεχωριστές αναρτήσεις για τον Ιβάν Σαββίδη και τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Αιγύπτιος ωστόσο δεν έκανε το ίδιο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές και μάλλον αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να μην κάνει καμία ειδική αναφορά στον ρουμάνο τεχνικό.