Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε έντονα τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών προκειμένου να αποκτήσει έναν μεσοεπιθετικό που θα τον ανεβάσει επίπεδο. Ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσθήκη που ήθελε. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως οι Ασπρόμαυροι κλείνουν εδώ τις μεταγραφικές τους κινήσεις.

Αυτό που βγαίνει από πλευράς ΠΑΟΚ είναι πως οι όποιες κινήσεις έπρεπε να γίνουν στοχευμένα με φόντο την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας έγιναν. Γι’ αυτό θεωρούν πως αν παρουσιαστεί ανάγκη, θα κινηθούν τον Ιανουάριο προκειμένου να καλύψουν τα κενά τους…

Με την υποσημείωση πως υπάρχει η περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, αν και γίνεται ξεκάθαρο πως η ευρωπαϊκή λίστα του Δικεφάλου για τους ομίλους του Conference League «κλειδώνει» την Πέμπτη (2/9) και ως εκ τούτου ο ΠΑΟΚ θα ριχθεί στη «μάχη» της Ευρώπης με το υπάρχον ρόστερ.

Φαίνεται πάντως πως στον ΠΑΟΚ περνούν από «κόσκινο» περιπτώσεις παικτών που δεν έχουν ομάδα και μπορούν να αποκτηθούν στο προσεχές διάστημα. Αν τελικά γίνει μια ακόμα κίνηση, αυτή θα αφορά έναν μεσοεπιθετικό που θα μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία στα άκρα και στον άξονα.

Εκεί έχει εντοπιστεί κενό από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να μελετά μέσα στις επόμενες μέρες ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί, ώστε να φανεί αν υπάρχει κάποια λύση που ξεχωρίζει. Είναι σαφές πάντως πως για να γίνει μια ακόμα μεταγραφή, θα πρέπει να αφορά παίκτη που πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις.