Οι Τουλίπες ανθίζουν στη φυσική έδρα της Αϊντχόφεν. Η Ολλανδία επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Μαυροβουνίου στο Philips Stadium, με τρεις πρώην και νυν παίκτες της PSV να σημειώνουν τα γκολ. Ο πρώην άσος της Αϊντχόφεν Μέμφις Ντεπάι πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ, ακολούθησε ο επίσης πρώην της PSV, Τζίτζι Βαϊνάλντουμ για να κλείσει το σκορ ο νυν άσος της ολλανδικής ομάδας, Κόντι Γκάκπο ενώπιον των οπαδών της.

Ο Φαν Γκάαλ αποθέωσε τον Ντεπάι τον οποίον χαρακτήρισε κορυφαίο του αγώνα και ταυτόχρονα έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στο αυριανό καθοριστικό παιχνίδι με την πρωτοπόρο του 7ου ομίλου Τουρκία (νίκησε εύκολα με 3-0 το Γιβραλτάρ), στην Αρένα του Γιόχαν Κρόιφ.

Με φόρα από το Euro 2020 η Δανία εξακολουθεί να προφυλάσσει το απόλυτο στα προκριματικά. Πέμπτος αγώνας με τα Νησιά Φερόε, πέμπτη νίκη (1-0), απρόσμενα η πιο δύσκολη, με γκολ στο 85′ του Βιντ, και τέρματα 17-0.     

Καυτό πιστόλι ο Εράν Ζάχαβι πέτυχε δύο από τα γκολ της νίκης του Ισραήλ επί της Αυστρίας (5-2), τρεις ημέρες μετά το χατ τρικ εις βάρος των Νησιών Φερόε. Το Ισραήλ ανέβηκε πλέον στη δεύτερη θέση του 6ου ομίλου και διεκδικεί είσοδο στα μπαράζ.