Ηταν μια από τις πιο εμβληματικές μορφές στον κλάδο του κρασιού στην Ελλάδα και ο άνθρωπος που έβαλε σε μπουκάλι το ελληνικό κρασί προσπαθώντας να το αποσυνδέσει από αυτό που μέχρι τη δεκαετία του ’60 και λίγο αργότερα θεωρούσαν εντός και εκτός της χώρας ότι ήταν δηλαδή χύμα και κατώτερης ποιότητας.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ