Δύο θέματα είχε η ατζέντα της χθεσινής συνάντησης του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη με τον πρόεδρο του Αρη Θεόδωρο Καρυπίδη.

Το πρώτο ήταν η ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών που επιβλήθηκε στους Κίτρινους για υπόθεση του 2018 (πλαστογραφία δελτίου Μπόρτσε Λάσκοφ) υπονομεύοντας το πρωτάθλημα της περιόδου 2021-22, όπως επισήμανε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης. Η κυβερνητική πλευρά διαβεβαίωσε ότι «η υπόθεση θα εξεταστεί ενδελεχώς από τα αρμόδια όργανα, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως και να αποδοθεί δικαιοσύνη». Να θυμίσω εδώ ότι υπάρχει παράδειγμα ομάδας που γλίτωσε υποβιβασμό με κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή (έστω κι αν στην πορεία ανετράπη η αρχική απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης).

Το δεύτερο θέμα της συζήτησης Γεραπετρίτη – Καρυπίδη ήταν η κατασκευή νέου γηπέδου για τον Αρη σε οικόπεδο 170 στρεμμάτων στην περιοχή του αεροδρομίου, ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ (με πρόβλεψη να γίνει ανταλλαγή με το γήπεδο Χαριλάου). Το πρότζεκτ περιλαμβάνει και τη δημιουργία ξενοδοχείου και εμπορικών χώρων.